reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

pytanie:-) mój m ma taką kurtę wiosenną coś ale jans ma takie prążki jak się bliżej przyjrzeć:tak: więc walnęłam kurteczke do prania i niestety porobiły się takie zagnioty czyli tam gdzie zagięcie jakby zrobiła się taka jasniejsza kreska:baffled: czy da się cos z tym zrobić:confused::confused: oczywiście m będzie psioczył na mnie że ciężko mu kupić na siebie ubrania a ja mu popsółam ulubioną kurteczkę:baffled: kurteczka reserved i nie sądziłam że może się tak stac po pierwszym praniu:sorry2: więc chyba zostanie mi tylko uratowac ją farbowaniem:confused:
nio wlasnie , chyba tylko farbowanie uratuje kurteczke
tyle ,ze puzniej na deszcze moze farbowac inne ciuszki :sorry2::szok:

hej:-),

wpadłam na chwilkę, aby życzyc Sandi spokojnej i bezpiecznej podróży, trzymaj się kochana:tak:

przepraszam, jutro doczytam resztę,pa;-)
sandi szerokiej drogi :-)

fredzik roksi wspolczuje :-(

blu fajne na tych zajeciach , a najlepsza czesc to odpoczynek dla mamy :-D:-D:-D:-D

glowa mnei znowu boli
moje dzieci juz spia :szok:
tristan wstal o 7.30 pobawil sie w pokoju , potem zjadl sniadanie , pobiegal chwile na ogrodku i zazyczyl sobei smoka i wozeczek
teraz jeden i drugi spia w wozeczkach

a tak apropos to u mnie w domu wozkownia heheh
3 stoja
ostatnio byl u nas hydraulik i z wilkimi oczami zapytal sie ile ja mam dzieci:confused::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
hehehhe
a u nas jeden podwujny i 2 pojedyncze hehehhe

reklama
hej;-),

Miloku, obiecałaś zdjęcia:evil:

Roksi, nie pomogę, bo nie wiem co z tym można zrobić:confused:

a my w zeszły czwartek pochowalismy babcię, ale tu prędzej natura zrobiła swoje, miała 93 lata i do końca była sprawna,

dzień dobry

hej

w ogóle ten rok beznadziejnie się zaczął....

Dla mnie też ten rok ciężko się zaczął ale powoli wychodzę na prosto.

Roksi ja zniszczyłam sobie ulubioną czarną bluzkę i też chcę ją pofarbować ale nie wiem, czy mam gdzieś zanieść czy samemu można.

Hej!

Bolesny powrót do pracy:baffled: też bez humoru jestem:-(
nawet nie mam ochoty pisać jak na imprezie było, ale nadrobię wkrótce.

Dziewczyny wyrazy współczucia.
U nas też niewesoło, suzkamy hospicjum dla wujka bo jest w strasznym stanie:-(

P1230229m.jpg

kurcze myslalam , ze wiecej zdjec zrobilam , a tu tylko jedno ...
ewelinka zrobie wiecej , ale tak ten nasz wozio wyglada:tak:

Witam :-)
uff ale miałam zaległości :-D
Roksi gratuluję fasolki!!!!!!!!!!:happy:
Miloku kochana wiem że mało masz czasu na czytanie forum;-) pisałam w podziemiach;-) idę za tydzień w piątek pooglądać moje małe cudo;-)
a ja nie moge czytać w podziemiach :-:)no:
i tu mam prośbę do naszych moderatorek :tak:
jeśli uważacie że już mogę mieć dostęp do wątku zamkniętego to bardzo bym prosiła o przywrócenie mi dostępu. obiecuję że już nie zniknę ;-)
Witam:tak:
my dzisiaj jedziemy do babci:tak:
mojej córci kupiłam wczoraj plastikowy kubek do picia:tak: jest zachwycona oczywiście na dzień dobry się oblała ale idzie jej co raz lepiej:tak: bidon poszedł to lamusa:baffled:
Laura już od dawna pije z kubeczka, filżanki, szklanki...:tak:
właśnie siedzi mi na kolanach z kupą w pieluszce :baffled::sorry2:
Miloku fajna bryka :tak::tak:

Witam
JJM dzięki:tak:
coś tu puchy ostatnio:szok:
u nas znów odbyła się nocna wędrówka do łóżka rodziców:baffled: a w ogóle to moja córa wcześnie wstaje 6:30:baffled: mogłaby wrócić do starych nawyków:tak:

reklama
Dzień dobry, a więc wózek sprawuje się rewelacyjnie, mój mąż się w nim zakochał, według niego on płynie a nie jedzie...

Do góry