reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
nie mogę zaraz padnę Ewa jesteś gigantka:-D:-D
ale to nie ten tamten miał burze loków:tak: musisz chyba zobaczyć powtórkę:tak:
ale ten ciasteczkowaty:rolleyes:
oj roksi stara a głupia:evil:

Ostatnia edycja:
:-D:-D:-D Znaczy się "mój" lepszy?:huh:

A chociaz przyjęli Tamtego, to może go jeszcze obejrzę?:-p:-D

Edit;-) Znalazłam- Jurij Żurajew

Nie mój typ:-D

Ostatnia edycja:
Witam:tak:
ale noc dal mnie jest krótka:szok: ciągle nie mogę się wyspać:baffled:
wczoraj mama przyjechała i pomogła mi umyć okna:tak: m zagoniłam do prania wypoczynku i dywanu:tak: jak dobrze straszyć myszami:-D:-D:-D:-D

kochana zmienisz zdanie jak zobaczysz powtórkę;-) szczególnie jak pan zmienia koszulkę:-p:-p:-p:-p

Agutek od razu erotomanki:-p kobiety lubiące popatrzeć na sztukę męskiego ciała:-p

Dzień dobry:-)
Ale ciacha na tych fotach;-):tak:ogladalam,widzialam:tak::-D
Ja dzis jade na zakupy ,szukam dla Julki czegos fajnego na przyjecie urodzinowe na niedziele:tak:
Sandi ,Soppana zyjecie?

reklama
hej,

madzik, u mnie bez zmian:-(, mały ma chyba ten bunt dwulatka:szok:, do tego pobudki znowu weszły do porządku nocnego:no:, masakra

agnes, to raczej ty sie przyznaj gdzie się podziewałaś:confused: a Sandi jest w Pl na pogrzebie babci:-(

ja tez oglądałam YCD i rozwalił mnie ten 16-latek, który tańczył we wtorki i czwartki:-Dod 9 lat:szok:, wszyscy pokładali się ze smiechu,

Do góry