Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiesz, dodałam mu to do wody z sokiem i w smaku w sumie nie było złe, tylko takie jakieś mączneblu ja się nie dziwie Karolkowi że tego świństwa nie wypiłmnie nie chce t przejśc przez gardło
lepszy w smaku jest nifuroksazyd
smaczniejszy i skuteczniejszy ale chyba tylko na receptę
![]()
to by bylo jakbys zywa sobie przywiozla![]()
ewelina łączę się w bólu niewyspania. DZisiaj miałam tylko 3 pobudki więc jest git i jestem jak nowonarodzona;-)
A ta kura była tylko w całości czy nie daj Boże, pióra jeszcze miała? Pociąć na części to bym umiała ale obierać z pierza za skarby świata.
śnieg padaU nas słońce świeci (chociaż teraz już jakby mniej), ale wieje jak nie wiem...
Ewelina, nie wychodź bo zimno i co chwilę pada mżawka na przemian z drobnym śniegiem