reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
u mnie też śnieżek popadał ale teraz świeci juz słonko
bylismy z m na zakupach, bo rano zdążyłam wymyslec całe menu na urodziny Wiktorii i wszystko już kupione a od czwartku do garów :-):-) skusilam sie na dużą pakę chusteczek bambino bo po 5zł paczka wychodziła w macro więc taniuchno....uciekam do łózeczka

U nas też boska pogoda.
Jak wychodziłam z Wojtkiem na spacer było piękne słońce i prawie wiosna, po 20 minutach zaczął padać deszcz, potem znowu słońce a potem nagle zrobiło się prawie zupełnie ciemno i spadł... grad. Nieduży co prawda ale grad:))
W marcu jak w garncu- zgadzałoby się.

My wychodzimy codziennie, nawet lekka mżawka nie przeszkadza. I tak sobie myśle, że może to trochę dlatego odpukać , na razie bezchorobowo przeszliśmy tę zimę.

kaskada, ja wychodzę z Piotrkiem dwa razy dziennie, niezależnie od pogody, a i tak choruje, więc u nas to jest chyba na zasadzie, że jak ma byc chory, to i tak będzie:baffled:,

ale dobrze, że Wojtek ci nie choruje, bo to niebezpieczne dla Michałka;-)

u nas śnieżyca a mała chodzi i woła, że chce na dwór iść...o nie, ja na pewno nigdzie na taką pogodę się nie wybieram :-D

my tez codziennie na dworku a nawet 2 razy dziennie a pomiedzy spacerami mlody w ogrodku :) a i tak katarek go dopadl :(
i troche pokasluje
ale i tak bylismy na dworku
wymorzlam sie jak nei wiem

a poza tym to mam kiepski dzien bo boli mnie glowa strasznie
musze pochwalic teristana ze coraz czesciej wola siku i kupke :)

hej

Miloku - brawa dla Tristanka:tak::-)

u nas powoli szpital w domu:baffled: mala przeziebiona ,ja tez wstalam polamana :dry:a meza zab zaczal pobolewac :dry:

miloku to gratulacje dla Tristana. U nas natomiast regres w tym temacie niestety:(.

ewelina no w sumie na wirusy to i spacery nie udoparniaja raczej. Bardzo się tej zimy bałam właśnie ze względu na Michała. Młody dobija już pół roczku i odpukać na razie bez choroby. Nie wyobrażam sobie chorej dwójki, tak poważniej. Zeszłoroczne zapalenie płuc Wojtka wspominam jako jeden z gorszych koszmarow- ledwośmy sobie dali radę w dwojkę z jednym Wojtkiem.

sandi: zdrówka dla wszystkich!

Właśnie się skończyła śnieżyca przed chwilą. Ale dziwny ten dzień dzisiaj.

u nas też śnieg ostro popadał ale juz się uspokoiło......

Sandi zdrówka wam życzę

Tristanek gratulacje. Wiktoria dzieki niani cały czas woła, ale niania ma cierpliwość do latania z nią co 15 minut do kibla (mnie sie nie chce więc jak jest w domu to nocnik wyciaga i problem z głowy)

reklama
miloku super :-)
moja mi tylko po fakcie zrobienia kupy oznajmia, że ją ma i potem się drze, że mam jej nie wycierać pupy :-D

spałam dzisiaj po południu 2h i znowu mi się chce juz spać :rolleyes2:

Do góry