Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej,wybaczcie milczenie,ale ja taka zapracowana ze nogi to mi do d...y wlazą. Babcia m przyjechała na święta i masakra! Jedzenia jak dla pułku wojska,bo moze teściu w pon przyjedzie.
Ignaś dostał lekki antybiotyk,bo po tym katarze pojawił sie kaszel i ten ból brzucha to od spływającego kataru,ale juz jest lepiej.
Nasmarowałam brzuch i leże a dzidzia buszujezapomnialam jakie to fajne
![]()
eheh zawsze to cos zrobil nieCześć :-)
Ja dzisiaj umyłam okna i trochę posprzątałam, a m był z młodym na huśtawkach i na zakupach. Karol nie chciał wcale spać, ale go przetrzymałam w sypialni (ja leżałam, a on się bawił, gadał, buntował) i w końcu usnął. Mój mąż w ramach świątecznych porządków wyczyścił ekran TV i swojego notebooka wypolerował.
My też nie byliśmymam dolka i nie ide swiecic jajek:-
-
-
-(