Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

u nas jest tak że mała lata bez pampka to woła siku i kupkę ale nie usiądzie tylko każe sobie założyć pieluchę
siknie w pieluchę i się rozbiera
normalnie nocnikiem można ją gonić po całym domu
jakby pażył lub gryzł

, czasem mówi, ze chce na kibelek, siada i mówi : "siusiu nie ma" i ucieka :-( no nic może u nas nastąpi jakiś przełom
i pojedziemy na 15 min pewnie
Ignasia posłałam do żłobka na utemperowanie, bo babcia rozpuściła jak dziadowski bicz
jak np kazałam iść do kąta bo narozrabiał to babcia zaraz go wołała z tekstem " biedne dziecko, choć do babuni"
ale na szczęście już pojechali i mogę w spokoju usiąść przed komputerkiem delektując się kawą inką

widocznie przyszedl na nia ten wlasciwy czas
a bylo tak ,ze w swieta rano zostawilam ja bez pampersa na majtusiach i zaczela sama wolac "mamusiu siusiu"
teraz przybiega i mowi "siku" sadzam ja ,robi-robi i mowi "juz" wstaje patrzy i mowi "ooo kupka" 

jeszcze na spacery jej zakladam pampka ,ale jak sie cieplej zrobi to tez "zrezygnuje" dzisiaj bylismy na zakupach i mowi "mamo siusiu chce" ja jej na to masz pampersika nic sie nie stanie ,a ona stanela w miejscu nachylila sie i mowi siku i patrzy czy leci 
:-) brawa dla niuni