Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
dzień dobry;-)
udanego weekendu zyczę

udanego weekendu zyczę

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

dzień dobry:-) wczoraj byłam ostatni dzień w pracyw poniedziałek idę po L4
M jedzie dziś na komunię swojej chrześnicy a my z Ignasiem na wieś:-) nie jedziemy razem na tą komunię bo to daleko i nie chce mi się kulać pociągiem. Mam na wymówkę poniedziałkową wizytę u gin :-)
miłego weekendu, odezwę się w pon
ja na spanie nei narzekam bo mlody mial tylko kilka dni ,ze przychodzil do nas .
teraz sporadycznie jak ma jakis zly sen to przychodzi .polezy troszke uspokoi sie i zaprowadzam go do siebei bo spanei z nim to nie spanie . mimo wielkiego wyra nei wysypiam sie z mlodym ...
nio a teraz jestem niewyspana bo gabriel spac w nocy nei moze
zebki go chyba mecz
widac juz dwie kreseczki ,ale jeszcze troche maja do wyjscia ...
gabis drugi silacz , juz siedzi bez podparcia
chlopaki mnei wykoncza ehheheeh

Kurczę nie wiem, wczoraj się to zrobiło, a dzisiaj jest większe. A ta maść to pewnie na receptę...Blue a jakie ma to oczko, czy nadal rośnie, czy już będzie pękać ?
Bo plucie to jak zaczyna się rozwijać.
bardzo dobra jest maść z antybiotykiem, jak chcesz to podam ci nazwę, ale i tak lepiej skonsultować z doktorem. Z oczami nie ma żartów, ale jest jeszcze jedno wyjście, apteka, tak na pewno coś doradzą.