reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Hej :-)

Pamiętacie dyskusję o stanikach? Poszłam dzisiaj do takiego fajnego sklepu, gdzie panie potrafią dobierać rozmiary i mają dobry asortyment. I kupiłam biustonosz firmy Freya, rozmiar 65E (do tej pory nosiłam 75C). Minusem jest cena - 145 zł, przecena ze 180. Ale to naprawdę prawda z tymi rozmiarami :tak:.

Ja bym się chętnie skusiła na zmianę rozmiarówki ale nie mam u siebie takiego sklepu, a przez neta troche się boję zaryzykować. Ja mam teraz 75F z Feliny, więc nawet nie mówię jaki rozmiar bym miała wg tej innej rozmiarówki :-D A ceny? Ja w Triumphie płacę 160zł za stanik :baffled: Ale potem noszę i noszę :tak:

roksi to mowisz baba będzie :-D typy imion jakieś są?

madzikm ja mam typa za 50zł ze śniadaniem od osoby, 5 min od Krupówek - jakaś promocja czerwcowa jest. Jak się uda załapać /czyli jak będą jeszcze miejsca w dniu, w którym będę mogła zrobić rezerwację - teraz ze względu na możliwość ospy wstrzymuję się/ to tam pojedziemy i zobaczymy czy warto.

moje dziecko ostatnio sypia pięknie, 7.20, 8.00...tylko w dzień o 13.00 nie chce iść spać a o 17.00 zasypia :eek:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
tekst sprzed chwili:

Ja: T. chcesz kupę, bo coś śmierdzi?
T: Nie!
Ja: Ale zawołasz jak będziesz chciała?
T: O śmierdzi!
Ja: No śmierdzi, chcesz kupę?
T: Nie, ty śmierdzisz! :sorry2:

Agutek, a może w Poznaniu jest taki sklep?

staniczek wygląda tak:
freya_lottie.jpg

Jest cały mięciutki, nie ma grama usztywnienia, a trzyma piersi rewelacyjnie. Może potem zrobię sobie zdjęcie i wam pokażę, żebyście zobaczyły, że to nie jest wcale jakiś gigantyczny rozmiar.

super! muszę poszukać gdzie takie sklepy najbliższe są

ja mam 75/100 i wg bra-fittera powinnam nosić angielskie 65GG tudzież polskie 65K

roksi to mowisz baba będzie :-D typy imion jakieś są?
nie wiem za bardzo chodzi mi po głowie Emilka lub Amelka:tak: tak się od wczoraj nastawiałam na dziewczynkę że już cały plan przygotowań mam ułożony w głowie włącznie ze zmianami w pokoju:-D zobaczymy jeszcze co mój doktor powie w czwartek na wizycie no bo jest opcja zawiniętego siusiaka na brzuszku:baffled:

tekst sprzed chwili:

Ja: T. chcesz kupę, bo coś śmierdzi?
T: Nie!
Ja: Ale zawołasz jak będziesz chciała?
T: O śmierdzi!
Ja: No śmierdzi, chcesz kupę?
T: Nie, ty śmierdzisz! :sorry2:
o kurcze ale dofasoliła:-D

super! muszę poszukać gdzie takie sklepy najbliższe są

ja mam 75/100 i wg bra-fittera powinnam nosić angielskie 65GG tudzież polskie 65K
aaaaaaaaaaa to mój krzyk:szok:

roksi wierz mi wolałabym znacznie mniejszy rozmiar :dry:
znalezienie ładnego i dobrego biustonosza w polskich sklepach graniczy z cudem, do tego masz co dżwigać, kręgosłup boli....nie ma czego zazdrościć :no:

hejka :-) u nas dzisiaj pierwsza w 100% bezpampkowa noc za nami SUCHA :-) postawilam kolo lozka Malej nocnik jak mnie obudzila rano byl pelny ,a pupka i przescieradlo suchutkie :-)...zdecydowalam sie polozyc ja bez po ostatniej nocce kiedy to budzila mnie na "siusiu" wiec i tak w pampka zrobic nie chciala :no:;-)zobaczymy jak bedzie dalej :tak::-)

reklama
Do góry