A
Agutek
Gość
ja mam dzisiaj jakiegoś nerwa...wrrr...
kuxa mojemu mężowi za to się śniło dzisiaj, że to ja go zdradzam

kuxa mojemu mężowi za to się śniło dzisiaj, że to ja go zdradzam

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

:-)

tez nieraz mam realistyczne ,ale mi za to snilo sie kiedys ,ze to ja meza zdradzilam i pozniej bardzo tego zalowalam itd. i jak sie obudzilam to tez sie jakos dziwnie z tym snem czulam 
co prawda kupa nie zdążyła wpaść do nocnika ale liczy się że usiadła i posiedziała tak 10 sekund;-):-)hello :-) czekamy na fotki ;-):-)Hello :-)
Kupiliśmy meble :-)

oglądaj małą bo ospa zaczyna się od małej krosteczki i złego samopoczucia u mnie był ból głowy krostka pierwsza na brzuchu