reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Fredzik, moje dziecko ostatnio zjadło 6 pierogów ruskich, dość duże były, bo od kubka:szok: a z truskawkami nie chciał:confused: w ogóle ostatnio ciągle by jadł makaron z serem, kasza gryczana z serem i pierogi ruskie:-) wyciąga wałek z szafki i mówi "mamaaaaaaa a kiedy robimy papusie?" ( czyt. pierogi ):-D

A moje najchętniej nic by nie jadło... Wczoraj zrobiłam taką pyszną jajecznicę z cebulką, pomidorem i szczypiorkiem (na samą myśl mi ślinka cieknie), a młody zjadł 3 łyżeczki i oznajmił "już pojadłem" :baffled:.

A w ogóle to jestem dzisiaj dalej mega śpiąca, chociaż w nocy wstawała do Karola babcia. Bo stwierdziła, że przy mnie się nigdy nie nauczy sam spać :-). Bo jak ja wstaję do niego, to zaraz jest "połóż się tu mamusiu".

u mnie dzis na obiadek mlode ziemniaczki i mloda zielona fasolka
a na deserek bóóóóób tylko po koperek musze isc bo mam tylko taki posiekany swój działkowy

starsze biega na podwórku z kolegą z klasy
młody jeszcze śpi
a ja juz głodnaaa
i czytam sobie "Perfekcyjną Panią Domu" :-)

ja tez dzisiaj mega spiaca i zamulona chodzilam - wiec zarzucilam wlasnie red bulla :-pi juz mi troszke lepiej :tak:

a na obiad dzisiaj pizza ,to z tego mojego dzisiejszego lenistwa :zawstydzona/y:

Blue - Ty to chociaz na nocne wstawanie mozesz sennosc zwalic , ;-) a ja :/

reklama
Do góry