reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
moja pada najczęściej między 21 a 22, najczęściej koło 21.30
w dzień śpi ok. 2-3h
do niedawna było mi to bardzo nie na rękę, teraz już jakoś mi łatwiej choć czasem wolelibyśmy mieć wieczór dla siebie, ale z drugiej strony bez oporów możemy po 18 wychodzić z domu - przyda się np. na wakacjach to bardzo, bo nie wyobrażam sobie o tak wczesnej porze siedzieć już w pokoju i nie móc wychodzić :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam
moja przyszła po godzinie 6 do sypialni i zapomniała misia:baffled: wróciła się po niego i rozbudziła się na dobre:baffled: ale i tak miałam w planie wstać o 7 bo na 9 idę się relaksować u fryzjera:tak:

Agutku a Ty nie powinnaś sobie dziś pospać do 9;-)

nasz kogucik też dziś zaczął piać o 6.15, od jakiegoś czasu budzi się i płacze, od razu stawia wszystkich na nogi:confused: ale M postanowił, że będzie go przed pracą zawoził do żłobka, tak żeby tam zjadł śniadanie skoro i tak płacimy pełną stawkę za wyżywienie. A teraz rano jest tak przyjemnie, chłodno i ludzi mało:-)

hej :-)

a ja jestem w mega szoku :szok: wczoraj popoludniu Mala powiedziala - jestem duzia i nie chce Niani trzeba ja wyrzucic - :szok: i nie upominala sie o nia ,az do wieczora :no::szok: ale jak juz przyszla pora spania to slyszalam - mama Niania! - jak juz byla gotowa do snu i szlam ja zaniesc do pokoiku z mleczkiem to mowi - a Niania:rolleyes2:- wiec jej dalam bo wiedzialam ,ze awantura bedzie :sorry2: ale ku mojemu zdziwieniu dzisiaj rano jak wstala to mowi ,ze - trzeba wyrzucic - i pokazuje na smoka :tak::szok: poszla i wrzucila do kosza na smieci :szok: ...oczywiscie ukradkiem ,zeby nic nie widziala wyciagnelam go (mamy tylko jeden) i schowalam :cool2: i teraz sie zastanawiam moze to juz czas :confused: tylko boje sie wieczorow i nocnego spania :confused: bo sie naczytalam ,ze dzieci niespokojne moga byc itp.:rolleyes2:i co ja mam teraz robic?? :confused::cool2:

u nas spanie tez do bani. Przedwczoraj o 23 poszedl, wczoraj o 22
no i bez smoczka usypiamy bo sie gdzies zapodział (naprawde - to nie moja sprawka)
i do tego jakies paskudne zimno mu sie zrobilo, po tym katarze. chodzi i pokazuje "kuku"

aaa co do przychodzenia do łóża rodzicow to u nas jestr tak non stop
Mały sie budzi czasem o 2 czasem o 5, bierze swoją poduszke, kołdre, miska i targa to wszystko do nas, po czym mruczy do Ł zeby sie posunął i kladzie sie u nas i jeszce spi z nami do rana.
Dzis do 8 spał

reklama
Do góry