S
szalona mama
Gość
aleście namalowały tu dzisiaj
dobry wieczór tak w ogóle
dobry wieczór tak w ogóle
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

), złapałam tel. a tam sms z 02.41, że są na miejscu...no ale ja się zdenerwowałam i już zasnąć nie mogłam. W końcu jak już powoli przysypiałam to młoda o 6 w ryk, że ona chce iść do drugiego pokoju tam gdzie tata się szykuje do pracy i koniec spania 
po przecenieło matko 90 zł za drestoś zaszalała;-)
, 

, tez miękka jestem
. A co do jakości - ostatnio trafiłam na taki ranking firm ubrankowych na innym forum i tam raczej mamy chwalą H&M, Next. Kappahl, Cubus i o dziwo Cherokee. Coccodrillo na szarym końcu
. Może ze względu na szalone ceny
. Z resztą same poczytajcie:
5-10-15 i reserved jak dla mnie gatunek kiepski
next nic nie mamy a w zara też wydaje mi się kiepski gatunek a cena
może wspomnienie z dzieciństwa pamiętasz na wesołym miasteczku te samoloty w kształcie kaczek czy łabędzi

Młoda codziennie odlicza ile dni zostało jeszcze do wyjazdu, podekscytowana jest i wszystkim opowiada, że pojedzie pociągiem w góry, w którym będzie spała i że pójdzie na basen i będzie miała ubrany strój z rybką i wszystkim go pokazuje 
, a ja wyrzuciłam paragon
,