blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Dzień dobry :-)
U nas słońca brak
O kurczę, tu jest napisane że mam dzisiaj owulację
;-)
U nas słońca brak

O kurczę, tu jest napisane że mam dzisiaj owulację
;-)
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

;-)
w efekcie nic nie zastosowałam, było posiedzenie z płaczem:-( ale się udało;-)
może dlatego, że bardzo dużo jeździ od zawsze.
ja staram się pamiętać codziennie, niedawno odkryłam, że to się układa na pasie a nie pod biustem
i jest duża poprawa
ale bez rewelacji
Zosia w tym roku dwa razy miała krótkie spodenki na sobie
ja trzy
ja teraz mamDeszcz mi się znudziłZosia w tym roku dwa razy miała krótkie spodenki na sobie
ja trzy
![]()
;-)...a z hula to hmm
zapisalam sie na aerobik i jakos tak rzadziej krece 

ciekawe co robiblue zniknęła?;-)

podobno sierpień ma być ok ale jak to prognoza pogody
śmieję się że m zrobił jej kawę za miast mleka
Karol za to się nakręca i powtarza w kółko jeden tekst, np "znudziło mi się już", albo "konik?" (wczoraj mijaliśmy auto ciągnące przyczepę z koniem i K. nie zdążył go zobaczyć). Mówi to takim jęczącym głosem i powtarza do bólu. Mamy ochotę go wtedy udusić
blue, u nas to samo z jazdą samochodemtyle, ze u nas najpierw Sz. wyć zaczyna (marudzić głośno i upierdliwie), potem zdejmuje buty i nimi rzuca, potem zaczyna wyjmować ręce z pasów no i się zaczyna ...

blue zniknęła?;-)

Byliśmy na piwku ;-)ciekawe co robi![]()
. Poszłam z nim się położyć i pospał do 7:40.