reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
hop hop:-)

Kurcze nie sądziłam, że dziecko może być takie marudne jak nie może się wypróżnić:baffled: w efekcie nic nie zastosowałam, było posiedzenie z płaczem:-( ale się udało;-)

bluenie marnuj czasu?;-)

milokujak Tristan?

Nasza podróżniczka grzeczna jest i zawsze siedzi sama:tak: może dlatego, że bardzo dużo jeździ od zawsze.

a jak hula hop koleżanki?:cool2: ja staram się pamiętać codziennie, niedawno odkryłam, że to się układa na pasie a nie pod biustem:-D i jest duża poprawa:-D ale bez rewelacji:-p

Deszcz mi się znudził:wściekła/y: Zosia w tym roku dwa razy miała krótkie spodenki na sobie:confused: ja trzy:confused:

mój syn wczoraj zasnął po 20, ale wstał dziś skoro świt :/ normalnie masakra przy tej pogodzie... :( Leje i leje... wczoraj już było popołudniu lepiej a tu znowu leje i leje.... ja chcę słońce!!

Witam:tak:
mój termometr się popsuł bo pokazuje 12 stopni:szok: pewnie zaraz zacznie lać:baffled:
moja dziś o 8 wstała;-) a mnie minęła bezsenność ciążowa i o 22 jestem śpiąca strasznie:szok: o 8 rano nie mogę się zwlec z łóżka:szok:

reklama
Hello :-)

Szczególnie witam nową koleżankę :-)

blue, u nas to samo z jazdą samochodem:baffled: tyle, ze u nas najpierw Sz. wyć zaczyna (marudzić głośno i upierdliwie), potem zdejmuje buty i nimi rzuca, potem zaczyna wyjmować ręce z pasów no i się zaczyna ...
Karol za to się nakręca i powtarza w kółko jeden tekst, np "znudziło mi się już", albo "konik?" (wczoraj mijaliśmy auto ciągnące przyczepę z koniem i K. nie zdążył go zobaczyć). Mówi to takim jęczącym głosem i powtarza do bólu. Mamy ochotę go wtedy udusić :wściekła/y:

blue zniknęła?;-)
:-D:-D:-D

ciekawe co robi:-p:-p:-p
Byliśmy na piwku ;-)

Dzisiaj młody obudził się o 6:00, powiedział że się wyspał, zażądał mleka, po czym oznajmił że chce iść spać :baffled:. Poszłam z nim się położyć i pospał do 7:40.

Madzik, a doszłaś do tego, co było przyczyną problemu?

Do góry