• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
joł:-)
u nas słonko świeci ale parno na maksa więc pewnie i dzisiaj się burzą skończy

Ostatnio edytowane przez moderatora:
to wszystko przez Fredzika;-) narobiła mi ochoty na jagodzianki więc stwierdziłam że do soboty nie wytrzymam i zrobie dzisiaj:tak: poszłyśmy w poszukiwaniu drożdży i jagód:tak: i maskara godzinę szukałyśmy:szok: a ja w dresie, włosy do bani, założyłam adidasy które mnie obtarły, młoda kolano zdarła, wróciła przepocona jak mysz:baffled: idę pod prysznic bo śmierdzę:sorry2: dobrze że nikogo znajomego nie spotkałam:zawstydzona/y:

u mnie skwar !! o 8 z domu wychodzilam to zupa gorąca że hej.
dobrze ze coś powiewa, bo jak by powietrze stało to by masakra była
dobrze ze dywanu nie mam tylko gołe PCV, teraz to doeniam, bo w pokoju calkiem chlodno.

u nas nadal biegunka, aczkolwiek od północy były tylko 2 zmiany pieluchy i obie raczej w nocy. aczkolwiek zaraz zajrze w pieluche i pewnie znajde tam niespodzanke
rozpusilam mu Orsalit zeby go nawodnic troche. moja pediattra na urlopie wiec kibel, ale póki co nie ma zadnych dodatkowych dolegliwosci wiec mozemy si eleczyc w domu

reklama
hejka,
wybaczcie, że mnie nie ma, ale mam gości w domu :tak::-)
jedna siostra z rodzinką była na weekend, zostawili mi młodszą siostrę i pojechali nad morze:cool2: prawie rok się nie widziałyśmy ,więc nadrabiamy;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry