reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

dziewczyny ,ale u nas skwar :szok::szok::szok: godzine temu weszlam z Niunia do wanny bo normalnie cale sie kleilysmy :szok::tak:...a szczerze powiedziawszy to juz znow bysmy musialy wejsc :szok::cool2:

reklama
dziewczyny ,ale u nas skwar :szok::szok::szok: godzine temu weszlam z Niunia do wanny bo normalnie cale sie kleilysmy :szok::tak:...a szczerze powiedziawszy to juz znow bysmy musialy wejsc :szok::cool2:
Sandi ja dziś słyszałam w tv że zapowiadają u was falę upałów:szok: nawet do 38 stopni:szok: podobno służby postawione w stan gotowości bo w takie upały dzikie sprzed chyba 7 lat zamarło 2 tyś osób:szok:

ja dziś powcinałam czereśnie takie prosto z drzewa:-p

roksi u nas to chyba było z 50 w cieniu :-/ ja się kiesko przy takich zabójczych upałach czuję, dlatego jak najmniej wychodzę z domu, a jak już to po 18. Bo wcześniej to jest taki skwar, że nie daję rady, najlepiej to bym siedziała wtedy w 4ścianach ;-D

:szok: kobiety śpicie jeszcze:confused::-D
Witam:tak:
moja poszła spać o 23:baffled: jak wracaliśmy od dziadków o 16 to zasnęła w samochodzie i wstała o 18:baffled: a dziś rano wstała po 6:baffled: wszystko się poprzestawiało:baffled:

roksi ja jak mój mały w aucie zasypia to go zabawiam, nawet w ekstremalnych wypadkach wyjmuję z fotelika, żeby tylko nie zasnął :p
co do spania to my już od 7 na nogach, zaraz idziemy do okulisty sprawdzić czy z oczkami Krzysia jest ok, a potem spotkanie na szczycie hahahaha

Hello :-)

Muszę się pochwalić, że Karolek śpi ładnie sam. Ale budzi się od czasu do czasu i chodzimy do niego na zmianę. To znaczy kto pierwszy usłyszy, ten idzie :-). Ale czasem się uprze, że chce mamę i muszę ja iść i przytulić.

uffff ale u nas parno i słońce grzeje:szok: masakra posiedziałyśmy w piaskownicy godzinę i wróciłyśmy do domu:tak:

Fredzik moja zawsze ma zasunięte rolety ale słońce daje już od 5 rano i robi się widno w pokoju:baffled: żałuje że nie zamontowałam takich podgumowanych:baffled: no nic u nas pobudki są między 7-8 godziną więc chyba nie jest tak źle;-)

Agutek już pewnie w drodze do nas:tak:

Blu napisałabyś co się dzieje;-);-)

reklama
Do góry