reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
nie żartuj... a u nas była taka ulewa... normalnie się błyskało i grzmiało jak jasny pieron... ;-D a w pewnym momencie to myślałam, że nam szyby w oknach dachowych polecą...

Witam forumowę stację meto:-D

sandia jak u Was wyglądały pierwsze dni bez spania w dzień??

jeszcze kładę Zosię i dziś spała godzinę więc może jeszcze pośpi:tak::confused:;-)

Z dziś rozwaliła męża pytaniem: "Czy lubisz się bawić ze mną?":-D no szok jakie ma teksty dorosłe, w sklepie do mojej kol."przyjedź do nas":-)

Jakie macie klocki dla dzieci? blue ile dałaś za swoje?? ja się za czymś rozglądam bo układanie na topie, strasznie to droga impreza:dry:

hej kobitki
my jeszcze z koncowka rozwolnienia
ale nas przytrzymalo
lekarze zgodnie mowili, ze od zmiany wody i jedzenia
i odrazu skierowanie do szpitala dawali
uparlam sie , nie poszlam i wyszlismy z tego

u nas skwar i duchota , a ma byc jeszcze cieplej
powie wam kobitki , ze jest mi tu jakos strasznie ciezko z ta moja 2
wszedzie scghody , niemoznosc wejscia do skleu z wozkiem,chodniki ,wazkie przejazdy , tlok i ciasnota w sklepach i supermarkerach, wozi sklepowe bez siedzonek dla maluszkow
no i ja jeszcze sama i nadal zmeczona , niedospana wiec wszystko to strasznie mnie dobija
mam mega siniaka od wnoszenia wozka na pietro i boli nawet bez dotykania

jakas przygnebiona jestem pewnie przez brak snu
ale uciakam na d jeziorko jakos jutro ale wesrode i mama zamiar tam sie odstresowac
i jeszze waga tutaj srasznie mnie dobija i jeszcze sie objadam jak na nia stane
uciekam
blu powodzenia :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Witam forumowę stację meto:-D
Jakie macie klocki dla dzieci? blue ile dałaś za swoje?? ja się za czymś rozglądam bo układanie na topie, strasznie to droga impreza:dry:
madzikm i ja Ciebie witam :-D
Ja mam najzwyklejsze klocki, takie duże, nie lego, kupiłam przed dniem dziecka w tesco w fajnym opakowaniu za 29zeta ;-P a klocków jest całe pudło :-D

milokutym razem pesymizmem powiało, trzymam kciuki za zmianę steru:-):tak:

magdazastanawiam się czy już w Lego nie zainwestować, albo Wader, ale takie o których piszez, też są fajne:tak: muszę wykukać jakąś promocję:tak:

reklama
Hej:tak:
bolała mnie głowa w nocy:baffled:
ruszamy z remontem:tak: zamówiłam sypialnie:tak: wczoraj zaczęłam skrobać przedpokój z tej wstrętnej tapety natryskowej ale idzie wolno:baffled:

zabieram młodą na przejażdżkę tramwajem:tak: gada od rana że jedzie tutu:-D

Do góry