reklama
A
Agutek
Gość
To widzę, że tylko moja taka ekshibicjonistka
Nawet bez upałów biega na bosaka i w majtach - dopóki ich nie ściągnie oczywiście 
Kiedyś byli znajomi z 3-latkiem i jak zobaczył moją biegającą na boso i w majtkach to bardzo chciał też. Kumpela mu pozwoliła, ale po kilku minutach już nie mogła na to patrzeć, tak ją to dźgało w oczy, że jej dziecko na boso! Ubrała go, bo była przekonana, że dziecku coś będzie. A on był taki szczęśliwy biegając na boso! Żeby nie płakał musiałam moją też ubrać

Kiedyś byli znajomi z 3-latkiem i jak zobaczył moją biegającą na boso i w majtkach to bardzo chciał też. Kumpela mu pozwoliła, ale po kilku minutach już nie mogła na to patrzeć, tak ją to dźgało w oczy, że jej dziecko na boso! Ubrała go, bo była przekonana, że dziecku coś będzie. A on był taki szczęśliwy biegając na boso! Żeby nie płakał musiałam moją też ubrać

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Lajla83
Fanka BB :)
mojej po panelach pozwalam na boska ale po płytkach nie
może dlatego że jak ja pochodzę trochę na boska to zaraz mam zapalenie pęcherza
wieczorem znów było siku na nocnik
sama poszła i zrobiła ale latała z gołym tyłkiem wiec w majtach pewnie by się zlała

wieczorem znów było siku na nocnik

magdajucha
mamunia Krzysiunia
witam was znowu dziewczynki ;-) jestem znowu w domu ;-) ale jutro wracam nma wiochy ;-D
, niestety nie zawsze działa...
Co do chodzenia boso to my mamy zakaz, bo ma krzywe stopy :-/
haha też tak robięjezu moje dziecię dopiero zasnęło...najpierw pół godziny z nią leżałam, a jak wychodziłam to jeszcze się przebudziła i mnie wołała..oszukałam ją, że idę siku i zaraz wrócę![]()

My też całkiem już bez pieluchy, tylko jak chce kupkę to woła, że chce i zakładamy mu ;-) i zastanawiam się nad odpieluchowaniem go w nocy, bo już kilka nocy było, że miał sucho w majtusiach ;-)Aha, zapomniałam się pochwalić, że Karol już w dzień całkiem bez pieluchy. Na spacery chodzi bez, nawet jak w zoo byliśmy. I na drzemkę też nie zakładamy, tylko na noc :-)
A już myślałam, że tylko moje dziecko z tym siusiakiem takie "nawiedzone".Karol chodzi raczej ubrany, czasem w majtkach i koszulce, czasem na bosaka. Raczej go nie zostawiamy bez majtek, bo zaraz zaczyna miętosić siusiaka i nie chcę żeby mu weszło w nawyk ;-)
Co do chodzenia boso to my mamy zakaz, bo ma krzywe stopy :-/
niekoniecznie by się zlała... Mój jak robiliśmy pierwsze podejście do odpieluszania to w ciągu jednej godziny potrafił 3 pary spodni zlać, wkurzyłam się i zakładałam mu pampersa, a któregoś dnia przyszedł i powiedział, że chce sisi, a miał pampka i od tamtej pory już chodzi bez i praktycznie ani razu się nie posikał w majtki....mojej po panelach pozwalam na boska ale po płytkach niemoże dlatego że jak ja pochodzę trochę na boska to zaraz mam zapalenie pęcherza
wieczorem znów było siku na nocniksama poszła i zrobiła ale latała z gołym tyłkiem wiec w majtach pewnie by się zlała
![]()
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Hej :-)
A Karolek nie lubi być rozebrany, sam się upomina o skarpetki i majtusie
. Ostatnio mu zdjęłam buty w piaskownicy, to ciągle nudził żeby założyć buciki. Jak zasypia w łóżeczku, to co chwilę prosi, żeby "przykryć rączkę" 
A Karolek nie lubi być rozebrany, sam się upomina o skarpetki i majtusie

blueberry77
A co ma ze stopami?Co do chodzenia boso to my mamy zakaz, bo ma krzywe stopy :-/
magdajucha
mamunia Krzysiunia
ma koślawe stopki czy coś takiego i nóżki układają mu się jak litera X
blueberry77
Mój ma to samo.ma koślawe stopki czy coś takiego i nóżki układają mu się jak litera X
reklama
magdajucha
mamunia Krzysiunia
i właśnie z tego powodu mój Krzysiu musi chodzić w butach, żeby mu tak nie zostało.. powinien mieć takie usztywniane, ale w jego numeracji już nie usztywniają piętek :-/