reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

roksi cieszę się, że spał tyle ;-) byłam w lekkim szoku ;-)
co do nocnika i ubikacji to u nas już jest etap podlewania drzewka tak jak dziadziuś, hehe, a z ubikacji korzysta i to też chętnie, a siada też sam, trzyma się umywalki i siada na kibelek tyłem ;-)
wypad do zoo udany, nie zwiedziliśmy wszystkiego, ale i tak obeszliśmy sporą część, dużo ludzi było, wróciliśmy po 14 , potem jakiś grill a teraz odpoczywamy ;-) a od jutra nowy tydzień ;-) możliwe że zakończymy go w górach ;-)

reklama
hej,

my też spędzilismy dzień na wycieczce:tak:, bylismy w Wenecji;-):-D

w muzeum kolejki wąskotorowej - Soppana to by było cos dla Ignasia:tak:

Piotruś zadowolony, M zadowolony, ja też bo dzień bardzo udany:-)

Dzień dobry:-)
dziś znów upał a ja już ledwo łażę:confused: najpierw brzuch potem ja:-D
Ewelina, widzielismy na necie tą kolejkę w Wenecji (k. Żnina:-D) mielismy ochotę jechać, ale wolałam nad wodę:-p a teraz to już lekarz radził mi się od domu dalej jak 100m nie ruszać:szok: Miśka już nisko siedzi i najwygodniej jest mi leżeć:happy2:
Roksi, my kupilismy podstawkę i M przymocował taki uchwyt jak na ręczniki, ale Ignaś wchodzi przodem i nie umie się obrócić:baffled: w sumie do sikania na stojąco wystarczy:-D najbardziej lubi stawać mi na stopy i wtedy sika "jak chop":-D wczoraj mały sukces z kupą usiadł na nocnik w pampersie i zrobił, ale podobno najtrudniej nauczyć się na siedząco, więc może się uda:tak:

hej:tak:
a u nas rano przyszła paczuszka dla Mai więc N miała dużo radochy w oglądaniu:tak:
później poszłyśmy po książki chciałam dla młodej coś o rodzeństwie, nowym dziecku pojawiającym się w domu ale nic takiego nie znalazłyśmy:no: skończyło się książeczką "na straganie";-) a ja w końcu zakupiłam "dom nad rozlewiskiem" :tak: na końcu posiedziałyśmy na placu zabaw a teraz młoda śpi:tak:

nocnik wrócił do łask i w sumie jest na przemian raz nocnik raz ubikacja ale muszę taki stopień zakupić:tak:

reklama
coś mało nas:baffled:
jedziemy do stadniny koni:tak: dobrze że chłodno już jest:tak:
aha córcia mnie zawiodła dziś i nie obudziła mnie więc efekt taki że spałyśmy razem 3 godziny:szok: chyba razem będziemy grasować po nocy:-p

Do góry