Dzien dobry
Nie będę już wznawiać dyskusji na temat pomocy państwa samotnym bądź rzekomo samotnym Matkom ale muszę powiedzieć, że ostro było

.
Teściowa zgadzam się z tym leniwym dniem. Powiedziałabym nawet, że jest przygnębiający.. taka smętna pogoda, rano zmokłam na zakupach teraz już tylko popaduje ale nieciekawie jest, szczególnie w porównaniu do wczoraj.
NIe wiem czy to ta pogoda czy co innego wpływa na mój bylejaki nastrój. Dziś przyjeżdża koleżanka z facetem i musiałam coś podziałać w kuchni ale też bez entuzjazmu... M śpi, m pracuje na komputerze a ja jakaś do kitu jestem.
Fredzik robiłaś może to ciasto
Kakaowo - kawowe ciasto na jogurcie ?? Ja właśnie wsadziłam do piekarnika ale nie wiem jaki będzie efekt.
Magdajucha Twój Krzyś to kawał chłopa!! A jaki jest wysoki??
Soppana Ty już prawie na finiszu!!! Jejuuu ale ten czas leci!!! Zaraz
Roksi będzie Cię gonić

!!
Aaaa pożyczyłam od koleżanki z pracy książkę i dziś do 1 w nocy czytałam... Poryczałam się przy tym...
Bez mojej zgody - Jodi Picoult - Merlin.pl . NIe wiem czy Wam polecać czy nie... poczytajcie o czym jest. Nie każdy lubi czytać o takich rzeczach... Szukając tego w necie znalazłam informację, że nawet film już nakręcili
Filmweb.pl - łeb pełen filmów! będę musiala się wybrać ... Ale książkę tez się czyta jakby się film oglądało, ciężko się oderwać..
Idę zobaczyć jak się miewa ciasto. Na razie ...