reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Dzień dobry Marcówki :-)

U nas w końcu chłodniej, deszczowo , a nawet burzowo. Przynajmniej trochę ulgi, ale o spacerku możemy zapomnieć :eek:

roksi gratulacje pierwszego ząbka! Oczywiście powodzenia na chrzcinach :happy:

reklama
Dzień dobry Marcówki :-)

U nas w końcu chłodniej, deszczowo , a nawet burzowo. Przynajmniej trochę ulgi, ale o spacerku możemy zapomnieć :eek:

a u nas wkoncu sloneczko sie pojawilo:-D:-Dmusze kozystac jak tylko mezulek wstanie po nocce:dry:to wybywamy na spacerek:tak:jesli oczywiscie zdazymy:baffled:bo pogoda tutaj szybko sie zmienia:baffled:oby tylko znow nie zaczelo padac wrrrr:sorry2:

A u nas dalej upał. Jak wyszłam boso na balkon, to się poparzyłam o posadzkę. A moje dziecko z dnia na dzień coraz bardziej marudne. Dzisiaj już przechodzi samego siebie: nic mu się nie podoba, jak się go położy to od razu ryk, nie chce jeść, szczególnie tych nowych rzeczy, przy usypianiu drze się jakby go ze skóry obdzierali...

A u nas dalej upał. Jak wyszłam boso na balkon, to się poparzyłam o posadzkę. A moje dziecko z dnia na dzień coraz bardziej marudne. Dzisiaj już przechodzi samego siebie: nic mu się nie podoba, jak się go położy to od razu ryk, nie chce jeść, szczególnie tych nowych rzeczy, przy usypianiu drze się jakby go ze skóry obdzierali...

u nas to samo.
Albo idą zęby albo to od upału albo... milion innych rzeczy:).Stawiam na upał. W domu często cieplej niż na zewnątrz i te biedaki się strasznie męczą. Poza tym u nas młody się chyba zwyczajnie nudzi ze mną sam na sam całymi dniami.:)
Wczoraj jak`wreszcie wyruszyliśmy z domu na wycieczkę a potem spacerek po lesie młody był jak aniołek.W samochodzie i na spacerku spał a w knajpie bawił się grzechotką i uśmiechał od ucha do ucha. Po tygodniu codziennego mordowania się z nim, ciągłych płaczów i marudzenia, nie poznawałam dziecka.:)

u nas dzisiaj też raz słońce a raz deszcz. W szoku jestem bo moja córeczka jakby w ogóle nie reagowała na pogodę. Spokojna, bez płaczu. Mam normalnie ANIOŁKA:-)

. moj maluch nie chce lezec i jak kilka razy zalatwil mnie tak ze przez pol miasta musialam dzwogac klocka to juz mi sie odechcialo gondoli. a w nosidelku sobie siedzi oglada i jest zadowolony:-D

Miloku ja miałam podobną sytuację, tylko jak już nie mogłam nieść mojego klocunia to włożyłam do wózka a ona nogi w górę i w płacz i tak z tymi stopenkami w górze jechałam do domu. Ludzie się za nami oglądali:-D A ze mnie się "siódme poty lały" bo chciałam szybko dotrzeć do domu..:-D

roksi nadal tak mocno ci się sypią włosy? Ja to wyczesuję normalnie kilogramy tych włosów :sick: Na dywanie, na parkiecie....wszędzie są moje włosy :crazy: Łykam tabletki, ale na rezultaty trochę poczekać trzeba. Do tego czasu będę łysa :dull:

Dziewczyny też mam problem z wypadającymi włosami i zajrzałam do działu" ładna mama " . Tam mamy podają jakieś sprawdzone środki np:

kuracja ziołowa-witaminową SEBORADIN w ampułkach.

HENNA TREATMENT WAX !!!!
odżywka PLACENTA w zielonym pojemniku .

Czy któraś z was stosowała coś takiego?

reklama
Roksi gratulacje

Roksi a wogole to kto pierwszy go zauwarzyl?? bo u nas jset taka tradycja ,ze jak np mama zobaczy pierwsza 1 zabka to tata musi zrobic jej prezent:tak:lub na odwrot:tak::-D...niewiem czy Wy tez macie taka tradycje...??:-)

Nie ma, ale trzeba będzie wprowadzić:-D:-D:-D

Do góry