reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Dzieci chyba tak mają, że chowają sie przed snem, mój Piotruś też naciąga na buźkę kołderkę, albo misia do którego się tuli.
Mój Karol w ogóle nie umie spać na plecach. Śpi najczęściej na brzuchu, czasem na boku i wtula się wtedy w prześcieradło. Jak się przewróci na plecy, to się zaraz budzi i woła o pomoc ;-).

reklama
Ignas za to uwielbia spac na plecach, do tego rozkłada raczki na cała szerokosc lózeczka, a nózki jak rozgwiazda i nie lubi być przykryty wyzej niż do pasa ( oprócz pieluchy na buzi)

roksi - ile wzrostu ma Twoja Córcia bo wydaje się bardzo dłuuuga?
Zosia ma 70 cm i waży 7 kg, przez 2 mc przybyła 1 kg, to chyba mało, nie?
u mnie w przychodni nie mają sprzętu do mierzenia:no: ale ja zrobiłam pomiar centymetrem krawiackim i wyszo 74cm:tak: napewno Natalka jest dłuższa od przwijaka aprzewijak nasz ma 70cm długości:-)

Roksi przekaż Natalce spóźnione buziaczki z okazji jej półroczku.
dziękujemy:-)

Jeju jaka popieprzona pogoda :angry:
Zimno, pada deszcz, w domu lodowato...na spacer wyjść nie można :no:
Już się zastanawiam czy wyciągać jesienny płaszcz, czy może zapowiada się jeszcze jakaś poprawa? Grrrr.....od dwóch dni moje dziecko jest uziemione w domu :eek:

:-(ja sie przeprosiłam z jesiennym płaszczykiem:-(
ale powiedziałam niani żeby z Wiktorią wychodziła nawet w taka pogode tylko żeby ją ciepło ubrała oczywiście, bo jak ja wróce z pracy to juz nici ze spacerku ba Mała wtedy ucina sobie drzemkę

sopana ty to swieza mezatka jestes:tak: moje gratulacje:tak::tak:

no dobra 2 dzezemki w lozeczku i samousypianie :-D
jest 1:0 dla mamusi:tak::tak::-):-)

nie bylo nawet wiekszych awantur moze jakies 5 minut wymuszonego krzyku i juz spimy:tak:
oby tak dalej:tak:
u nas dzisiaj ladnie ale troszke wieje wiec my dzisiaj tylko na 10 minut na spacerek :tak:
niuniek coraz mniej kaszle:-)chyba miod , czrna porzeczka i czarny bez pomagaja:-D

reklama
Do góry