reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Witajcie :-)

soppana - wszystkiego najlepszego :-)

Wszystkiego najlepszego dla półroczniaków - Boryska i Karolka :-)

Co do obcinania włosków, ja Piotrusiowi obcinałam już 3 razy :tak: Teraz ma takie fajne, króciutkie :-)
Czyli trzykrotnie skróciłam życie mojemu synowi??? I rozumek też??? :szok::-D Uwielbiam takie zabobony :-D
Ale wiem, jak to jest, u nas królują inne ;-):-D

Dziewczyny czy wy codziennie myjecie główkę dzieciom bo ja raczej nie.
Tak :tak:

U nas dzisiaj jest chłodno, ale nie pada i właśnie wróciliśmy ze spacerku. Co do obcinania włosów, to ja też nie wierze w takie głupotki, ale zastanawiam się jak takiemu maluchowi obciąć, żeby było w miarę prosto :-D. Malaga, jak to zrobiłaś?

roksi a jak będziesz wysyłac gondolkę? też myślę o opchnięciu, ale nie wiem czy teraz czy poczekać i sprzedać komplet :confused:
i nosidełko i gondolkę zapakowałam w pudła:tak: nosidełko poszło kurierem Dhl przesyłka 35zł a gondolka idzie pocztą za 15zł:tak: jeśli chodzi co się bardziej opłaca to nie wiem ja sprzedałam godlokę i nosidełko po 400zł:-)

Wreszcie odzyskałam kontakt ze światem:-), internet znowu mi działa:-D
wiecie, jakie to wkurzające:wściekła/y:, kiedy nie można do was zajrzeć:no:, a miałam akurat wolną chwilkę:wściekła/y:.

STO LAT DLA BORYSKA I KAROLKA

Sopana - gratulacje

U nas w miarę ciepło, spacerek zaliczony, nawet dość długi połączony z drzemką.

Obcinacie włoski - ale numer:-D ja żywcem nie mam co obcinać, jakiś meszek tylko:-D

Całusy dla Boryska i Karolka!

nie pada...zimno...ale z dwojga złego wolę już zimno:baffled:

Wszystkiego NAJ dla półroczniaków:-)

Moja Madzia rozbawiła mnie dzisiaj do łez. Ostatnio zrobiła
się z niej straszna gaduła. Mówi często buf buf a dzisiaj wyrwało jej się oj jo jo joj:-D Coś w tym stylu.:-)

reklama
Hihi...moja ostatnio ciągle mówi "nje...nje...nje..."....śmieję się, że będzie małych uparciuch i wszystko będzie na nie ;-)

roksi to za niezłą kwotę ci poszło....kurczę musiałabym jakieś pudło skombinować jeśli chciałabym sprzedać, ale skąd takie wielkie wytrzasnąć :confused: Jak kupowałam wózek to kartony zostawiliśmy w sklepie, bo nie zmieściłby się nam wózek w bagażniku :baffled:

Do góry