reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witam

Po tysiąc buziaczków dla Boryska i Karolka na urodzinki:-).

Pełnia jest, czy co, że te nasze dzieciaczki nie śpią.
Mój Piotruś zawsze często się budził w nocy, ale za to też szybko zasypiał, a dziś masakra:no:. Nie dość, że pobudek było 3, to jeszcze nie śpimy już na dobre od 5.00:szok:.

Miłego dnia dla wszystkich niewyspanych mamuś:tak:

reklama
Witajcie :-)

Nie wiem, czy kiedykolwiek zdołam nadrobić zaległości...

Piotruś jest bardzo absorbujący :-) Nie lubi się sam bawić.. Nadal nie siedzi stabilnie, tylko leci na boki... :rolleyes: Mimo, że ząbki wchodzą, śpi całą noc, w dzień w miarę spokojnie, a myślałam, że będzie bardziej marudny :confused:, mamy już pierwszy ząbek :-)

Pozdrawiamy serdecznie :-) Zbieram się do pracy..

Miłego dnia :-)

Witam:-)
ale pogoda okropna w Częstochowie:wściekła/y: pada i jest tylko 10 stopni:wściekła/y: czeka nas dzień w domu:-( może w końcu nadrobie zaległości w praniu:tak: no i jeszcze maseczka na włosy:tak: moja siostra jest w szkole fryzjerskiej i dałam mi przepis na maseczkę regenerująca włosy:tak: żółtko+ miód+ oliwa wszystko razem pod folie i ręcznik:tak: czym dłużej na głowie tym lepiej:tak:

no u nas też fatalnie, mokro zimno i wogole ble... a jeszcze akurat dzis pogrzeb mamy w rodzinie i trzeba bedzie jakos wytrzymać. Mam nadzieje ze sie dzieciaki nie zaziębią... bo małemu już cos w nosie jeździ, a dużemu pani w przedszkolu wczoraj dała mleko (a wiedzą że mu nie wolno) i sie dusil

Się witam :-)

My jesteśmy po pierwszym spacerku po chorobie. Byliśmy u pediatry na kontroli - wszystko jest ok :tak: Nasz pediatra zupełnie spokojniej podchodzi do wszystkiego niż babka ze szpitala i nie kazał się niczym przejmować. Mamy tylko unikać kontaktów z chorymi, przeziębionymi, a jak najwięcej czasu spędzać na dworze :happy: Szkoda tylko, że muszę wracac do pracy.

Córci chyba jednak idą zęby. Namiętnie ze złością wpycha różne rzeczy do buzi i tak siłowo pociera na boki - np. moją rękę, moje kolano, brodę, piżamę, swoją kołderkę...Nigdy nie pchała nic do buzi, więc chyba to właśnie to :confused: Do tego źle śpi w nocy, budzi się z płaczem. No i ślini się okropnie.

Coraz częściej zaczyna utrzymywać równowagę podczas siedzenia, więc może też się tego nauczy niebawem ;-):-D Dużo by to dało :laugh2:

U nas pogoda też do bani. Ciemno i deszczowo :dull:

roksi fajny przepis na maseczkę, może kiedyś wypróbuję :happy:

Pozdrawiamy mamusie i dzieciaczki!

wiesz co, pani rżnęła głupa że myślała ze tylko cytrusy. a od samego poczatku ma wpisane mleko i cytrusy... więc ją mąż dzis prześwięcił... tylko najgorsze jest to ze teraz sie moze rozchorować na dłużej... grrrrrrrr wściekla jestem. Dobrze ze sie wczoraj przyznał ze zjadł te platki z mlekiem o bym nawet nie wiedziala czemu sie dusi.
a i wlasnie zmierzylam Xawkowi temperature bo jakis taki cieply był i ma 38 :(
dałam mu końską dawke nurofenu i cebionu moze cos pomoze

roksi ta maseczka jest rewelacyjna,robiłam ją już jak byłam we włoszech, tylko tam nie dają miodu i konieczna jest folia i recznik, mi pomogła:-) zwłaszcza na zniszczone włosy

reklama
roksi ta maseczka jest rewelacyjna,robiłam ją już jak byłam we włoszech, tylko tam nie dają miodu i konieczna jest folia i recznik, mi pomogła:-) zwłaszcza na zniszczone włosy
zapomniałam o kilku kroplach cytryny:tak: ja ja robiłam dopiero dwa razy:tak: takie maski są napewno dobre po jakis wczasach gdzie słońce niszczy włosy:wściekła/y: ja po Turcji miałam siano przesłuszone na głowie mimo tego że miałam olejek ochronny na włosy z który wybuliłam 40zł za 150ml:szok: i lipa nic nie dało:no:

Do góry