reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
dzień dobry Mamusie. informuje że Łódź też zasypana:-) Dzisiaj dzidzia moja nie była na spacerku bo non stop padało, a teraz padła (nie było poobiedniej dżemki). Idę sobie zrobić kąpiel relaksującą bo miałam ciężki dzień - samych popieprzonych klientów:angry::wściekła/y:Do jutra dziewczynki.

Ja dzisiaj byłam z L na spacerku, zdążyłyśmy przed śniegiem :tak::-)
Młoda jeszcze nie śpi tylko stęka w łóżeczku, ciekawe co wystęka :baffled::szok:
ja sie za to nie wyspałam, L chciała spać ze mną a mnie sie nie chciało rozkładać łóżka i mało miejsca miałam :baffled:
ciekawe kiedy wreszcie uśnie. Grzeczna dzisiaj była ale o 22 chciałabym mieć już czas dla siebie:sorry2:

witam i donoszeze w Elblagu tez sypie!
u nas nic ciekawego wiec ie mam co pisac
odwiedzamy rodzinke i znajomych i strasznie tesnimy juz za mezusiem
ach brak mi weny..
pozdrawiam was mamusie:-) i zmykam spac :sorry2:

dzień dobry, my sie dzisiaj wyspaliśmy. Wika spała do 6:30:-D:-D u nas już śnieg stopniał, więc z sanek nici. Szkoda bo myslałam, że z Wiką pójdziemy wreszcie na sanki. Uciekam się szykowac do pracusi. Miłego dnia wam życzę i do wieczora.

Dzień dobry

niewyspana :angry: Co chwilę mała się budziła i musiałam do niej wstawać :nerd:
Trzy razy mąż ją przewijał, aż w końcu po 4-tej wylądowała w łóżku bo już padałam na ryjek :zawstydzona/y::sorry:

ciekawe kiedy wreszcie uśnie. Grzeczna dzisiaj była ale o 22 chciałabym mieć już czas dla siebie:sorry2:

U nas jest to dobre, że córa o 19.30-20.00 chodzi spać, więc mamy trochę wieczora dla siebie. Jakby mi buszowała do 22.00 to bym chyba padła :-D

Witam:-)
u nas biało:tak: śniegu dużo:szok: wysłałam męża po sanki:tak: jutro mam wolne więc będziemy jeździć:tak:
noc przebiegła bez problemu:tak:

reklama
OLIVKO STO LAT , STO LAT, BUZIAKI OD PIOTRUSIA:-);-):tak::-D:laugh2::happy::-)
dziekujemy!!:-):-)

u nas tez noc koszmarna, mala budzila sie srednio co godzine i nie zasypiala inaczej jak tylko przy piersi:eek:nie wiem, czy to katarek tak ja meczyl, czy moze wreszcie zeby, bo slini sie ostatnio niemozebnie:confused2:
grunt, ze samopoczucie dzisiaj kiepskie, a jeszcze maz kolejne dwie noce w pracy i dzisiaj tez w dzien odsypia i w ogole masakra:wściekła/y:

milego dnia wszystkim zycze:-)

Do góry