reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Cześć dziewczyny :-)

I znowu poniedziałek :cool:

Zapowiada się pracowity tydzień... Już bym chciała, żeby były święta :tak: Pierwsze święta naszych dzieciaczków :-)

Agutek - ja też się wyspałam :-) Wstaliśmy o 7 :-)

Miłego dnia Marcówki :-D

dziewczyny a ja wczoraj czytałam o kryzysach laktacyjnych (dla koleżanki) i dowiedziałam się że dziecko ma okresy intensywnego wzrostu a dzieje się to w 6tyg, 3 mcu, 6 i uwaga! 9 mcu -- wtedy potrzebuje więcej jeść i nie mozna mu tego odmawiać
Roksi - Ignas pjje butle o 3.15 z zegarkiem z ręku, a potem on zasypia a ja juz nie bardzo, więc ostatnipo żeby się wyspać kłade się już przed 21:confused2:
do tego kryzys 8 mca który może trwać do roczku:szok: więc nieprzespane noce w tym okresie to nic dziwnego ( no i jeszcze zęby - u nas 7 idzie!) Ja się czasem złoszczę ale za chwilę uświadamiam sobie że taki maluch też ma potrzebę się przytulać i biorę go między nas:-) młody sie kręci na boki i raz się tuli do tatusia a raz do mnie, a rano jest "ati ati" i bije nas po buzi:eek:
kurcze napisałam na "garkuchni" trochę przepisów na makarony (to moja specjalność) i padł mi net i nie ma niestety tego co napisałam a tak się naprodukowałam:angry: to nic potem wklej jeszczeraz:tak:

Dzień dobry :tak:
U nas nocka też w miarę przespana -1 pobudka żeby znaleźć smoka :tak:
O kryzysie laktacyjnym też czytałam i rzeczywiście dziecko może wtedy więcej potrzebować jedzonka.

Buziaczki dla Vaneski :-)

reklama
Witam!!!

Zosia i ciocia Madzia życzą Vanesce samych radosnych dni:-)

które dzieciątko je tak mało jak moja Zosia....ok 500 ml z butli, obiadek ok 190, deserek 150 i soczek 125

Do góry