reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Dziękujemy za życzonka :-).

My obniżyliśmy wczoraj łóżeczko i od razu Karol zaczął wstawać. Może to zbieg okoliczności, a może łatwiej mu sie teraz złapać. W każdym bądź razie jeszcze trudniej go teraz uśpić. Potrafi bez końca wstawać, siadać, kręcić się i bawić w łóżeczku.
no wlasnie ja z tym usypianiem tez mam ogromny problem ...jak tylko poloze mala do lozeczka to ona odrazu siada lub wstaje i placze dzis ja zostawilam ,ale po 5min serce mi peklo i ululalam ja do snu :sorry2: co tu dalej robic?? dziewczyny jak to przyzwyczajanie dlugo u Was trwalo??

reklama
Witam po koszmaranej nocy:wściekła/y:
moja córcia obudziła się o 2:30 na butle, zjadła i nie miała najmniejszej ochoty na dalsze spanie:no: poszła spać o 4:szok: i wstała o 7:szok:
w ogóle to idą nam górne jedynki bo mała pcha paluszka do buźki:tak:

Roksi góra raczej cieżko idzie:tak: u nas było troche marudzenia w nocy, pomocna okazała się chłodna herbatka rumiankowa albo uspokajająca hipp. Bo zanim zrobiłam mleko to się mały rozbudzał i nie chciał spac, a herbatka była pod ręką.

Z usypianiem to ostatnio sie porobiło trochę:confused:
jak Ignaś nie zaśnie zaraz po butelce, albo i przy niej to płacze i trzeba go wyciagać, łazi po naszym łóżku i za jakieś 10 min kolejna próba włóżenia do łóżeczka, a czasem zdarza się że po kilku takich próbach i tak M go usypia na ramieniu:baffled:

U nas prezenty są raczej tylko dla dzieci no i my miedzy sobą się wymieniamy, a że ja mam tylko 1 siostrzenca a M. 1 bratanicę to szału nie ma. Jest też prezent dla taty mojego na imieniny na nowy rok(Mietek;-)) pasek do spodni, bo sam chciał:-)

Dzień dobry
U nas noc tez koszmarna. Wstawałam chyba z 10 razy, nawet nakarmiłam porządnie ale do rana już nie spała spokojnie. :-( Oby to chwilowy problem :-(Może i u nas górne ząbki idą :-(
muszę w dzień odespać.

witam u nas nocka w porzadku raz sie obudzil na picie i spal do 7
teraz dluzej idzie nam zasypianie bo odzwyczajamy od usypiania narekach pierwszy raz byl koszmar polozylam sie z synkiem a on ciagle wstawal i na rece ale udalo sie nie wiem za ktorym razem wczoraj juz poszlo szybko oby tak dalej:-)

hej :happy2:

U nas też nieciekawie.. Mały się obudził o 4 i ani myślał spać dalej.. :baffled: Usnął dopiero koło 6 i spaliśmy do 8...

Głowa mnie boli :baffled:

Miłego dnia Wam życzę :tak:

reklama
Aga robiłyśmy porządki jeśli chodzi o zamknięty:tak: kilku osobą które nie są aktywne na forum:tak: ale wydawało mi się że Tobie nie zabrałysmy dostępu:no: trzeba spytać Agutka:tak:
Agutku prosze o pomoc !!! wchodze tam gdzie zawsze i niema tam nic :baffled:

u nas to chyba nie jest tak źle bo to dopiero druga nocka nieprzespana od urodzenia Natalki:-D
pozazdroscic :tak::tak:;-)

a wogole to sie witam ;-):-)

Do góry