reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Agutek, odgapiłam od ciebie sposób z colą i nurofenem, bo jakoś się kiepsko czuję, a czeka mnie dzisiaj jeszcze impreza gwiazdkowa organizowana przez jednego z naszych dostawców :-). Mam nadzieję, że pomoże...

Hehe :-D No to mam nadzieję, że faktycznie ci pomoże :-D
Miłej zabawy :-p

Ja właśnie moje dziecko położyłam spać, bo mało w dzień dzisiaj spało i tarło oczki strasznie. Oznacza to pewnie, ze na noc pójdzie znacznie później spać, ale trudno :sorry2:

reklama
Ja właśnie moje dziecko położyłam spać, bo mało w dzień dzisiaj spało i tarło oczki strasznie. Oznacza to pewnie, ze na noc pójdzie znacznie później spać, ale trudno :sorry2:
Laura dzisiaj spała w domu od 14.45 do 15 :szok: :tak:

Na przeziębienie pije sobie wodę z miodem i cytryną - czosnku chyba do tego nie dodam (mała by mi chyba nie wybaczyła) :szok:
Laura sie np bardzo buntuje jak musze jej wyczyścić w nosku i zakroplić, wygina sie do tyłu, odgania rączkami, wyrywa sie i krzyczy jakbym jej nie wiadomo jaką krzywdę robiła :baffled:

Witam:-)

Samych pięknych dnia dla Toli:-)

u nas zima na całego! pierwsze saneczkowanie zaliczone, szelki się baaardzo przydały, Zosia zachwycona:-Dtatuś ciągnął mnie i Zosię, nie było łatwo:-D:-D:-D

JMM - to się naspała:confused:

Oj tak tak, bunt to jest to! jak nie chce spać, jeść, wyczyścić nosa, czytam już "I ty możesz mieć super dziecko":-p

roksi - a to kontrolna wizyta u logopedy czy cos się dzieje?

ojej napisałam że spała 15 minut :-D:-D:-D
poprawka, spała od 14.45 do 17 :baffled: :-):-D:-D

ale ze mnie zapominalska,:zawstydzona/y:
WSZYSTKIEGO :happy2:NAJLEPSZEGO :happy2: DUZO :happy2: USMIECHOW :happy2: I :happy2: SAMYCH :happy2: RADOSNYCH :happy2: CHWIL :happy2: DLA :happy2: DZIEWIECIO :happy2: MIESIECZNEJ :happy2:TOLI :happy2: !!!!!!! :happy2:

Moja śpi juz grzecznie od 20. Byłyśmy w końcu na spacerze :tak:
Co do buntu to moja odpycha mi ręce jak jej sie coś nie podoba (czyli też czyszczenie noska albo przy jedzeniu) a jak leży to mocno uderza nogami. No i mówienie NIE też ma wyćwiczone :no::tak::baffled:

reklama
Do góry