reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

my też wszyscy zasmarkani. Zaczęło się od Wiki a dzisiaj to już mnie leci z nosa i m. Małej wczoraj leciało z noska tak na przezroczysto i jej wkraplałam Nasivin ale w nocy przeszło jej na wysokość zatok (których nie ma) i od dzisiaj wkraplam jej już Eubforium (czy jakoś tak). Ja już na aspirynie jadę, a może któraś z was ma jakiś dobry i szybki sposób na wyleczenie się???

taaa mamy, dużo leżeć, jakiś problem???:-D:-D:-D

reklama
Witam i współczuję katarów. Mi ulgę przynosiły "parówki" z amolu:tak: Wdychałam co jakiś czas i w miarę pomagało.

madzikm życzymy szybkiego powrotu do zdrowia. Mnie niestety dalej boli gardło, mimo antybiotyków. Na szczęście córcia czuje się juz lepiej. U Nas też była histeria jak próbowałam zakroplić coś do noska, albo do gardła.

taaa mamy, dużo leżeć, jakiś problem???:-D:-D:-D
no problem jest w tym że nie mam możliwości leżenia w łóżku, ani ja ani mój m - taka praca

Mojej Wice dzisiaj troche przeszedł katar za to mój m to zdycha na maxa. Mam nadzieje że do Świąt jakoś wydobrzejemy.....Ja dzisiaj niby mam wolne ale jeszcze musze polatać po sklepach i do banku więc z siedzenia w domu nici. Wszystkim pracusiom życzę milego dnia w pracy....:-D;-)

BUZIAKI DLA HANI Z OKAZJI 10 M-CA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

madzikm wiesz zauwazylam, ze te swistanie jakby czasem zanika a potem powraca, tak na zmiane....juz jest lepiej, potem troche pogorszenie przychodzi, a nastepnie znow jest lepiej....takie etapy :tak:

dzien dobry paniom :-p

Dzień dobry :-).

blueberry - a ty nie byłaś w pracy, że o tej porze spacerowałaś?
Wczoraj miałam wolne :tak:.

i co to za jakies palanowanie w którym pokoju dziecka??? tak wybiegasz w przyszłość czy jest coś na rzeczy?;-)
Tak trochę w przyszłość wybiegam :-). Czasem tak mam, że sobie wymyślę jakiś problem i mnie on męczy ;-).

Dzien Dobry:-)
Umówiłam się na jutro do mojego lekarza ginekologa i zastanawiam się nad zastrzykiem hormonalnym:confused: bo tabletki jakoś ciągle zapominam brać:wściekła/y: z tego co pamiętam któras z Was używa zastrzyki hormonalne:tak:

Dzien Dobry:-)
Umówiłam się na jutro do mojego lekarza ginekologa i zastanawiam się nad zastrzykiem hormonalnym:confused: bo tabletki jakoś ciągle zapominam brać:wściekła/y: z tego co pamiętam któras z Was używa zastrzyki hormonalne:tak:
Hm... ja miałam ten zastrzyk i nie polecam :no:. Miałam po nim okres przez 2 miesiące ;-). Z resztą gin na pewno ci odradzi, bo te zastrzyki są zalecane tylko przy karmieniu piersią.

reklama
Dzień Dobry:-)

Hanulko sto lat i tysiąc buzików od Piotrusia i ode mnie również:-);-):tak::-D

Blueberry, ja jestem na zastrzyku hormonalnym i rzeczywiście karmię piersią nadal, ale u mnie okres pojawia się sporadycznie, a ostatnio to w ogóle go nie mam, ale tak tez moze być.

życzymy zdrówka wszystkim chorym mamom i ich maluszkom:-D,żeby wszyscy wydobrzeli na święta:-)

Wczoraj zrobilismy prawie ostatnie świąteczne zakupy:happy2:, dziś tylko jakies dodatki:tak:, a jutro sie pakujemy i jedziemy do mamy na święta:cool2:

Do góry