reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Moja to chodzi spac juz o 10:szok:
No i kochane kolejna butla marchwianki obalona :sorry2:
Za to ja juz nie zlicze ile razy bylam w kiblu...ponad dziesiec na pewno :baffled:
Na spacerze nie bylismy juz chyba 2 tygodnie. Dzis moze i bym poszla, ale pod warunkiem, ze co 100m rozmieszczone bylyby kibelki :-D
Takze daje sobie spokoj dzisiaj....moze jutro :sorry2:

reklama
mhh a Ja właśnie uspałam małą i teraz biorę się za wycinanie serduszek na wielką orkiestrę świątecznej pomocy, bo mój Jędrek siedzi na uczelni i mi przypadło drugi rok z rządu wycinać serduszka. Nam a tak pozatym to szukujemy sie na jutrzejsze chrzciny - Andrzej jest chrzestnym.

blueberry77 a cóż to za imprezka?? Mhh przynajmniej dziewczyna się troszkę rozerwała:tak:;-)
Agutek ale samopoczucie chociaż troszkę lepsze jest?

Witam

blueberyy - to ładnie zabalowałaś! mnie ie cieszy takie długie siedzenie bo się stresuję,że Zosia mi nie da posapć na drugi dzień:-DDziś wychodzimy z mężem na studniówkę ( pracuje w szkole) i planujemy koło 23 wrócić. Zosia będzie spać pod opieką mojego szwagra:szok:, ale do snu połży ją babcia, nie budzi się wnocy więc czuwanie szwagra przy necie powinno wystarczyć;-)

agutek - no...!!!! to już będzie dobrze:-)tylko Tolcia znienawidzi marchwiankę;-)

Witam

blueberyy - to ładnie zabalowałaś! mnie ie cieszy takie długie siedzenie bo się stresuję,że Zosia mi nie da posapć na drugi dzień:-D
U nas synkiem rano zajmuje się tatuś :-). A mamusia śpi co najmniej do 9-tej :tak:. Ale i tak chce mi sie spać ;-).

Dziś wychodzimy z mężem na studniówkę ( pracuje w szkole)
Nieee no, przyznaj się wreszcie, że masz 18 lat :-D:-D:-D.

blueberry77 a cóż to za imprezka?? Mhh przynajmniej dziewczyna się troszkę rozerwała:tak:;-)
Impreza firmowa - jedzenie, picie, tańce, taksówka - i wszystko za darmo :-D.

Agutek, mnie też dzisiaj bolał brzuch i już myślałam, że to twój wirus do mnie dotarł :baffled:. Ale chyba jednak nie :-).

blueberry wlasnie sie zastanawialam czy przez internet zarazliwy jest ;-)
a tak serio to naprawde jakies paskudztwo - przeciez we wtorek juz chorowalam, tylko wtedy biegunka byla mala a za to temperatura i drgawki, a dzis na odwrot. Moglabym dzisiaj zamieszkac w wucecie :eek:
Wczoraj tesciowej mowilam, ze juz ja wolalabym te 6 dni sie meczyc byleby corcia nie musiala i widac moje prosby zostaly wysluchane :-D

A imprezka widac naprawde fajna :tak: U nas czesto tez takie sa tylko taxi darmowego nie ma ;-) Tylko ja z reguly na nie nie chodze :-D Fajnie ze sie wybawilas, nalezy sie mamuska za nocne wstawanie ;-)

A imprezka widac naprawde fajna :tak: U nas czesto tez takie sa tylko taxi darmowego nie ma ;-) Tylko ja z reguly na nie nie chodze :-D Fajnie ze sie wybawilas, nalezy sie mamuska za nocne wstawanie ;-)
U mnie w pracy jest stosunkowo młoda ekipa (niewiele jest osób, które przekroczyły 40-stkę, większość 25 - 35 lat) i te imprezy są z reguły na prawdę fajne. Jak jeszcze nie miałam dziecka, to bawiłam się często do 4-tej nad ranem :tak:.

U nas tez sami mlodzi, ale.....no wlasnie ale :rolleyes:
jakos mi troszke jednak atmosfera nie odpowiada, a poza tym z reguly chodzimy na imprezy z mezem razem ;-) Takze wszelkie wyjazdy firmowe i imprezy mi nie odpowiadaja, bo tam sie jezdzi bez partnera :-D Jesli juz naprawde ide to szybko wracam.... ;-)

reklama
Takze wszelkie wyjazdy firmowe i imprezy mi nie odpowiadaja, bo tam sie jezdzi bez partnera :-D Jesli juz naprawde ide to szybko wracam.... ;-)
Heh... młode małżeństwo ;-). Przecież właśnie o to chodzi, żeby iść bez męża :-D:-D:-D.

Ale z tego co pamiętam, to pracujecie w jednej firmie? To jakieś macie działowe te imprezy?

Do góry