reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Ewelina, ja mam podobnie. Po ciąży nie mogę schudnąć :wściekła/y: Mam do zrzucenie 10 kg. Wszyscy mi wprawdzie odradzają i mówią, że wreszcie mnie widać :-) i że tak mi lepiej ale ja się lepiej czułam w moją poprzednią wagą i co zrobić. No nic, zobaczymy czy ten aerobik w basenie coś da... mam nadzieję. co do jedzenia to u mnie problem z silną wolą aczkolwiek jakbym ograniczyła jedzenie to już chyba niewiele bym jadła :-( bo jem na prawdę malutko i co? Rezultatów brak :no:
Powodzenia i wytrwałości dla wszystkich odchudzających się :-)

A ja dalej szukam jakiegoś fajnego miejsca na wakacje na Mazurach.. Jak macie jakieś namiary to plizzzz:-)

reklama
ufff własnie rozebrałam choinke:tak: zasyfiłam igłami cały salon:baffled: wywaliłam ją przez balkon i mój mąż jak wróci z pracy to ja zawlecze na smietnik:tak: a tu niespodzianka po 5 minutach moja chionkę ktoś wywalił na śmietnik:confused::-D

dzisiaj mam dzień piękności:-D idę na solarkę i do fryzjera:tak: szłu nie będzie bo idę tylko zrobić grzywke i końcówki:tak: jak dobrze mieć siostre fryzjera:-p

A my wróciliśmy ze spacerku . Słońce piękne ale wiatr okropny :baffled:
Ja tez choinkę już rozebrałam bo nam się światełka popsuły i nie było sensu dłużej jej trzymać.

o kurcze jakie tu powazne tematy nastały.......
no to ja jestem w tyle za wami, bo sypie cukier do herbaty, jem słodycze, nie cwicze i nie chodze na siłkę (chociaz miałam taki zamiar) i zbytnio sie tym nie przejmuje, wiem że sa dziewczyny grubsze ode mnie a ja nie zamierzam sie teraz głodzić i odmawiać sobie przyjemności- słodkich przyjemności- a co tam......
kasia to tak jak ja, tylko ze ja nawet nie mam zamiaru ćwiczyć. Uważam, że tyle kalorii ile spalę przez cały dzień z córcią w zupełności wystarczy :-D A trochę powaznie, to już mam taką przemianę materii, że mogę się bezkarnie objadać słodyczami i nigdzie się to nie odkłada;-)

Roksi ja rozebrałam choinkę w niedzielę, Wiktoria dzielnie mi pomagała. Widziała, że zdejmuję bombki i ona też je zdejmowała, z takim skutkiem, że pociągnęła jedną i przewróciła choinkę (w porę ją złapałam - choinkę).

wrocilam z pracy :-p
po drodze zajechalam do fotografa i w koncu oddalam do wywolania zdjecia, ktore sprezentujemy dziadkom na ich swieto...ufff...bede miala z glowy wreszcie :-)

co do figury to ja tez powtarzam, ze nie jest ze mna jeszcze tak zle, wiec nie jest to problem spedzajacy mi sen z oczu, ale jednoczesnie twierdze, ze przeciez fajnie gdyby bylo lepiej ;-)

choinke rozebralam 6 stycznia i mam spokoj :-p

wrocilam z pracy :-p
po drodze zajechalam do fotografa i w koncu oddalam do wywolania zdjecia, ktore sprezentujemy dziadkom na ich swieto...ufff...bede miala z glowy wreszcie :-)

co do figury to ja tez powtarzam, ze nie jest ze mna jeszcze tak zle, wiec nie jest to problem spedzajacy mi sen z oczu, ale jednoczesnie twierdze, ze przeciez fajnie gdyby bylo lepiej ;-)

choinke rozebralam 6 stycznia i mam spokoj :-p

ooo dokładnie takie same podejście mam do swojej figury:-D

a ja na nasze zielsko już patrzec nie mogę ale mi się nie chce rozbierać:zawstydzona/y:

roksi - to kiedy ten strój zakładasz, że już się szykujesz? do lata będziesz jak modelka:tak:

soppana - to jest to!!!! my już na wiosnę ruszamy na rodzinne rowerowe wycieczki! jakie siedzisko kupisz? wiklinowe na kierownicę? plastykowe na bagażnik? ja bym chyba takie chciała - z szelkami

ja tez slodze herbate i kawe (choc kawy prawie w ogole tak naprawde nie pijam)
i nie wyobrazam sobie nie poslodzic...gorzkie nie smakuja mi po prostu :sorry:

u nas ostatnio taka bieznie prozniowa otworzyli i ponoc rewelacyjna sprawa, ale zeby rezultaty byly to trzeba 2-3 razy w tygodniu chodzic na jakies 15 minut, wiec nie licze nawet ile kasy na to by poszlo :no:

jednym zdaniem: chcesz byc piekna - musisz miec kase albo bardzo silna wole by codziennie godzinke w domu cwiczyc :-p

jak bylam nastolatka to mialam taka silna wole i dzien w dzien cwiczylam a jeszcze chodzilam na zajecia z tanca...gdzie ten moj zapal sie podzial? i tamta figura :eek:

odeszla w sina dal i juz nie wroci :-D

eee tam nie wróci....drepta koło Ciebie....Tolcia:-)

aj dziewczyny u mnie czas odchudzania zapadł się:-(, dziś wpiepszyłam ( jedzeniem tego sie nie da nazwać) mega pizze, ach. A jutro mykam na aerobik wodny, od poniedziałku znow wracam d zwykłego- chyba, że leń mnie znów dop[adnie:wściekła/y:
Odwiedziłam dziś ciucholand : kupłam dwie bluzki dziecięce i bluze- wydałam całe:-D:tak: 4,50

reklama
ja dzisiaj tez rozebrałam choinke teraz suchniął lezyt na balkonie i jutro m wyrzuci, odebrałam dzisiaj części do mojego rozbitego autka więc przez weekend bedzie mógl już blacharz robic, a ja może je odzyskam pod koniec tygodnia, bo mój tyłek przyzwyczaił sie do dobrego i jakos do autobusów nie mam ochoty wsiadac :(

Do góry