ewa0381
Fanka BB :)
Hej :-)
Buziaki dla 11miesieczniakow
i przyjemnosci w dniu sw walentego ;-) wam zycze ;-)
My tez się przyłączamy do zyczeń.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej :-)
Buziaki dla 11miesieczniakow
i przyjemnosci w dniu sw walentego ;-) wam zycze ;-)
mówił że są z tej samej półki co BartekWitam!roksi - a ten pa mówił coś o jakości tych butków?
ja dostałam 270zł mało zawału nie dostałamno nieźle 291 zł, ale podrożał skubany
![]()
na walentynki od narzeczonego![]()
no nieźle 291 zł, ale podrożał skubany
![]()
mówił że są z tej samej półki co Bartektroszkę tańsze bo mniej znane:-)
ja dostałam 270zł mało zawału nie dostałamaż boje sie następnego
![]()
nie no standard pralka, zmywarka, komp, tv........ w mniejszym mieszkaniu płaciłam 180zł maxymalnie i wszystkie sprzęty takie same miałamo matkoale wy cos w domu macie na prad takiego wiekszego (np. kuchenke), ze takie rachunki wam przychodza? kurde ja sie zalamuje swoimi rachunkami a sa o polowe nizsze
![]()
nie na standard pralka, zmywarka, komp, tv........ w mniejszym mieszkaniu płaciłam 180zł maxymalnie i wszystkie sprzęty takie same miałamteraz mamy większe mieszkanko i jedyny nowy sprzęt to laptop
i wanna z hydro ale używamy rzadko w sumie raz w tygodniu tak 10 minut ale ona nie zużywa dużo energii
nie to ze myjemy się raz w tygodniutylko częściej bierzemy prysznic
acha wszystkie żarówki mam energo oszczędne i staramy się wyłączać zbędne oświetlenie![]()
Sadzam na kolanach, włączam TV, zagaduję. Czasem działa, a czasem nie :-). Jak nie działa, to daję spokój i próbuję później. Staram się to robić zaraz po spaniu, wtedy jest grzeczniejszy.Jak obcinacie dzieciaczkom pazurki? U nas ostatnio katastrofa, nie daje rączki, wyrywa się
, nie mam pomysłów:-(