reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

witam,

Oj, Aga ale przeżycie:szok:, współczuje, a mała zauważyła:confused:

moje dziecko skończyło ogladac rock baby na VH1 i zaraz będzie jęczeć, zeby go wziąć na ręce:baffled:,

reklama
Ewelina na szczescie Maleńka spala :tak: ale jak zaczelo trzasc to pojekiwala przez sen :-(chyba tez sie przestraszyla :-(wzielam ja do siebie do lozka i spalysmy razem :sorry2:

dzień dobry
dopadło mnie jakieś wstrętne choróbsko, niby tylko katar, ale i tak kiepsko się czuję:-(
Aga to miałaś nockę z wrażeniami:tak: ja 3 lata temu przeżyłam lekkie trzęsienie koło Rzymu, epicentrum było na morzu, ale dom gdzie mieszkałam był blisko i zgadnijcie gdzie wtedy byłam?:zawstydzona/y: hehheehe na kibelku:-D widziałam jak się lampa kołysze i spadł dezodorant z półki. Potem w szoku zaczęlam sobie szukać miejsca w razie powtórki, upatrzyłam wielki dębowy stół:-) no a gdzie schowa się babcia? hehehe tak sobie pomyślałam że ona ma już 90 lat i swoje przeżyła, ważne żebym ja się schowała:-D tak się wszyscy śmialiśmy z tego potem.

Aha wczoraj sobie wpisałam w google "wakacje z dzieckiem nad morzem" i dość ciekawe oferty znalazłam m.in w Dąbkach i jastrzębiej górze w pełni sezonu wychodzi ok 60-70 zł za dobę dziecko do 3 lat za free i wiem że w którymś można wypożyczyć łoóżeczko wanienkę itp, tylko ciekawe jak z miejscami. Mi się podobał osrodek słoneczko w Dąbkach i moze się tam wybierzemy na majówkę ( w maju 30 zł/d)

soppana widzialam kiedys ten osrodek w necie i sie nad nim zastanawialam, zrezygnowalam tylko dlatego, ze to malusia miejscowosc, a nam zalezy zeby cos sie dzialo ;-)

Witajcie :tak:
Ja od rana u lekarza w przychodni się wysiedziałam po zwolnienie ale dostałam. Nikt oczywiście nie przepuści nawet na 5 minut bo tyle mi to zajęło. A siedziały przede mną 4 starsze panie, które bardzo śpieszyły się bo kot został sam w domu :baffled:
Moja lekarka mówi, że one często przychodzą żeby sobie pogadać i poskarżyć się ale zawsze im się śpieszy.

Aga miałaś przeżycie w nocy. Mam tam niedaleko rodzinkę, też pewnie poczuli.

Wybaczcie, że tak Was ostatnio zaniedbuję, ale przygotowania do ślubu i roczku mnie przerastają.... co prawda wyprawiamy w lokalu, ale ciągle trzeba coś załatwiać, mieszkanie dobrze wysprzątać i przygotować tez jakieś jedzenia, bo rodzinka przyjeżdza z daleka i zostaje u nas 3 dni.

oj Agnieszka, aż mnie dreszcz przeszył - współczuje.....

Wybaczcie, że tak Was ostatnio zaniedbuję, ale przygotowania do ślubu i roczku mnie przerastają.... co prawda wyprawiamy w lokalu, ale ciągle trzeba coś załatwiać, mieszkanie dobrze wysprzątać i przygotować tez jakieś jedzenia, bo rodzinka przyjeżdza z daleka i zostaje u nas 3 dni.
.....

to zrozumiałe, życzę ci, abyś się ze wszystkim wyrobiła i nie przepracowała za bardzo:-D, no i żeby sie wszystko udało;-):tak:;-):tak:

a co tu tak pusto?

ja wlasnie dopiero wrocilam do domu :dry:
tzn. bylam po pracy jakas godzinke, ale szykowalam mala do wyjscia i heja z domu pozalatwiac pare spraw i teraz padam ze zmeczenia:baffled:

corcia dzisiaj przez caly dzien spala tylko 40 minut :szok: po poludniu byla okropnie zmeczona, ale oczywiscie ze wzgledu na inne otoczenie w ogole ani myslala sie zdrzemnac :szok:
efekt taki, ze po powrocie byla mega marudna i juz spi i nie zjadla nawet kolacji :-p

aha, zamowilam dwa torciki na urodzinki!
robimy dwie imprezeki /wyszlo to niedawno/ - jedna dla rodzinki w dniu urodzin i druga dwa dni pozniej dla znajomych :tak:
w dniu urodzin bedzie tort z napisem, taki tradycyjny, cappuccino :-) a jak przyjda znajomi z dzieciakami to bedzie torcik w ksztalcie tygryska :-)

bernadettko zycze powodzenia w szykowaniu dwoch jakze waznych imprez :-)
w ogole to nie wiedzialam, ze bierzecie slub - moje gratulacje!

reklama
Do góry