reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
TIGER witamy serdecznie:-)
Jeśli chodzi u nas o kuchenkę to mała już zaczyna majstrować przy kurkach, ale na szczęscie jeszcze nie potrafi ich przekręcić.
Gdybyście zobaczyły jak wygląda pokój po zabawie Amelii - jak by tornado przeszło. Wszystko powyrzucane z szafek , tylko chodzę za nią i sprzatam i tak w kółko. Zapezpieczenia na szafki z CAnpola nie sprzwdziły się , mała je wyrywa, to samo z zapezpieczeniami na rogi... Jeszcze są takiej wielkości, że mała całe wepchała do buzi i mało co się nie udusiła, ja nie wiem jak cos takiego mozna dopuścić do sprzedaży:wściekła/y:

dziewczyny zaraz wyjde z siebie :angry:
mloda obudzila sie przed 17 i od tamtej pory caly czas marudzi i ryczy :dry:
nie moge juz tego sluchac, nie wiem co ja napadlo :baffled:

dziewczyny zaraz wyjde z siebie :angry:
mloda obudzila sie przed 17 i od tamtej pory caly czas marudzi i ryczy :dry:
nie moge juz tego sluchac, nie wiem co ja napadlo :baffled:
Kochana moja też potrafi obudzić się z popołudniowej drzemki z płaczem:angry: wtedy każe nosić się na rękach:baffled:

Natalcia już poszła spać:tak:

hej!

AGUTEK - i tu kultowe zdanie: "może zęby?":-D

roksi - no to Natalka wcina nieźle:szok:u nas regres w tej dziedzinie, na noc 120 ml, a w ciągu dnia 100 albo mniej:confused:

Byliśmy dziś z Zosią w włoskiej knajpce. Zjadłam świetne tiramisu i kawkę mają praaawdziwą!:-), mieli krzesełko dla dzieci, ale Zosia posiedział 5 minut a potem heja po całym lokalu:confused:, nie powiem żebym się zrelaksowała specjalnie:-Dmimo to, uważam, że warto ją w takie miejsca zabierać, nie boi się ludzi, nie będzie dzikusem:tak:

AGUTEK - i tu kultowe zdanie: "może zęby?":-D

taaaaa :rolleyes::sorry2:

Byliśmy dziś z Zosią w włoskiej knajpce. Zjadłam świetne tiramisu i kawkę mają praaawdziwą!:-), mieli krzesełko dla dzieci, ale Zosia posiedział 5 minut a potem heja po całym lokalu:confused:, nie powiem żebym się zrelaksowała specjalnie:-Dmimo to, uważam, że warto ją w takie miejsca zabierać, nie boi się ludzi, nie będzie dzikusem:tak:

my bylismy tydzien temu (a moze dwa tygodnie:confused: nie pamietam:szok:) w knajpce :tak:
tez bylo fajnie :-) siedziala w krzeselku ikeowskim i z zafascynowaniem patrzyla sie na bawiace sie dzieci, a potem sama pochodzila sobie po knajpce (za reke bo wtedy jeszcze nie chodzila ;-))...siedzielismy w miejscu dla dzieci, wiec byla tam duzo zabawek i duzo sie dzialo, fajny jest taki wypad :tak:

Witam się wam
dziś poddałam się z katarem - kupiłam tabletki sudafed, bo normalnie ciurkirm mi z nosa leci:angry:
Wczoraj przyjechała do Ignasia prababcia (ksywa "generał") i wszystko stanęło na głowie:confused: mam już dośćtrochę a tu jeszcze 2 tyg:szok: dobrze że idę do pracy
Jutro mnie cały dzień nie będzie, jadę do Warszawy na szkolenie, brrrrr pierwszy cały dzień poza domem bez Ignasia:-( taka próba ogniowa;-) trzymajcie kciuki
odezwe się we wtrorek

Agutku, a Tola nie ma jeszcze zebow? Olivce wyszedl pierwszy jak miala 9 miesiecy, drugi jak miala 10 i na razie to by bylo na tyle;-)chcialabym jej juz dawac jakies inne rzeczy do jedzenia tylko jak, skoro nie ma czym gryzc...:baffled:

Powiedzcie mi, czy ktoras z was przeszla juz odstawienie od smoka?:-pzastanawiam sie, kiedy do zrobic i jak, ale najpierw chce ja odstawic od piersi, a nie bede jej naraz takich stresow przysparzac:no:
a czy ktoras z mam jeszcze karmi?

Agutku, a Tola nie ma jeszcze zebow? Olivce wyszedl pierwszy jak miala 9 miesiecy, drugi jak miala 10 i na razie to by bylo na tyle;-)chcialabym jej juz dawac jakies inne rzeczy do jedzenia tylko jak, skoro nie ma czym gryzc...:baffled:

Powiedzcie mi, czy ktoras z was przeszla juz odstawienie od smoka?:-pzastanawiam sie, kiedy do zrobic i jak, ale najpierw chce ja odstawic od piersi, a nie bede jej naraz takich stresow przysparzac:no:
a czy ktoras z mam jeszcze karmi?
tigger ja zabrałam Natalce smoka:tak: nie była bardzo z nim związana uzywaa go tylko przy zasypianiu:tak: ale ostatnio co raz częściej sama go znajdywała i wkładała sobie do buźki w ciągu dnia:baffled: pewnego popołudnia włożyłam małą do łóżeczka na drzemkę a smoczek leżał pod łóżeczkiem i tak sobie pomyślałam że jej nie dam:zawstydzona/y: po marudziła 2 minutki i zasnęła:tak: wieczorem było to samo:tak: już szykowałam sie na dwie nocki nieprzespane a tu niespodzianka płaczu nie było:szok: więc na drugi dzień znalazłam wszystkie smoki i wywaliłam do kosza:tak: jednego zostawiłam na pamiątkę:-) tego pierwszego :-D

reklama
witam się wieczorkiem

Tigger ja jeszcze karmię:zawstydzona/y:, ale chciałabym juz go odstawic, ale on za nic nie chce pic mleka modyfikowanego , walcze już 3miesiąc:no:, ale wieczorem i tak wyciagam cyce:zawstydzona/y::-(,

Do góry