reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witam;)

Ile przytyłyście???:-p ja ze 2 kilo na pewno:crazy:, jedni i drudzy rodzice wciskają Zosi i nam co się da:crazy::crazy::crazy:

i tak jak agutek - nie mam siły walczyć z nimi, właśnie usnęła bez codziennej porcji mleka bo dostała 2 andruty:baffled:wszystko rozjechane przez te 2 dni, na dodatek odkąd mąż jest w domu nie zje ładnie kolacji tylko schizy odstawia i trzeba zabawiać:confused2:

blueberry - to nieźle Karolek wsunął:-)właśnie nie wiem co lepsze na kolacje...takie jedzenie czy kaszka?? w tym drugim wypadku wiem dokładnie ile zjadła....
to na jaką spacerówkę teraz polujesz? ile waży casualplay, że potrzebujesz parasolki?

agutek/roksi - często używacie parasolek???

no co Wy! nie zabieraci dzieci do kościoła??? my zaczęliśmy chodzić sami od zimy jak nie dało się stać na polu a wcześniej to w każdą niedzielę. Teraz już nie będzie to takie proste bo trzeba będzie za nią biegać i jaka to modlitwa:rofl2:

reklama
wrocilismy od tesciow obzarci :rolleyes:

madzikm parasolka jest uzywana przez babcie jesli idzie na spacer, a my bierzemy jesli jedziemy do sklepu na przyklad i wtedy latwiej sie z parasolka wybrac :-) a co do kosciola to my po prostu sami nie chodzimy to mloda tez nie ;-)

wrocilismy od tesciow obzarci :rolleyes:

madzikm parasolka jest uzywana przez babcie jesli idzie na spacer, a my bierzemy jesli jedziemy do sklepu na przyklad i wtedy latwiej sie z parasolka wybrac :-) a co do kosciola to my po prostu sami nie chodzimy to mloda tez nie ;-)

a możesz powiedzieć czemu? czy to Wasza prywatna sprawa i nie chcesz pisać, jeśli tak to sorki za pytanie.

my też obżarci i też od teściów:-Daż rozsunęłam za szerokie wcześniej jeansy:zawstydzona/y:

a ja się tak kręcę wokół tematu "parasolka", już nawet mąż mówi, że jak trzeba to kupimy, ale używamy wózka raz na tydzień to chyba nie ma sensu:sorry:

My już wrocilismy, mała złapała nam lekką infekcję i bez lekarza się nie było, a zabki dają w kość - nie chce jesc.
Do kosciola nie chodzimy z mała, bo nie wysiedzi.

my już też w domku...nareszcie...w sobote pojechaliśmy do teściów i wrócilismy dzisiaj rano a na dzisiejszy obiad poszlismy do moich rodziców i dopierow róciliśmy, tzn, ja sie dotoczyłam, bo czuje sie jak bańka, nażarta.....i tak jak u was, Wika też dostawała od dziadków wszystko i mleka wieczornego nie było i wszystko sie poprzestawiało...a teraz zaczynamy przygotowania do roczku...

Witam :tak:
My już tez zjechaliśmy z gości ale Madzia w nocy tak nam dała popalić, że ledwie żyję. Spałam tylko 3 godziny bo musiałam zabrać ją do nas do łóżka bo nie chciała spać w tym przenośnym.
U nas Lublin zasypany śniegiem i jeszcze sypie:baffled::-(.

Madzikm, Casualplay waży 12 kg. Na spacery jest superwygodny, ale zauważyłam że szkodzi mu spuszczanie i wciąganie po schodach (z 10kg dzieckiem w środku), a chciałabym żeby jeszcze posłużył ;-). Myślę, że jak mały zacznie chodzić to nie będzie chciał siedzieć w wózku, a bez wózka z kolei nigdzie dalej się pójść nie da. Babci na pewno będzie wygodniej z lekkim wózkiem. Poza tym planujemy wakacje, a nie wyobrażam sobie taszczenia Casualplaya na Majorkę :-). Dlatego szukam wózka tak do 5 kg. Z resztą takie wózki nie są drogie, ok 200 zł kosztują.

blueberry, moja siostra na wojaże zagraniczne samolotowe kupiła baby dream espiro city i jest bardzo zadowolona tyle, że spore kółka ma ale im na takich właśnie zależało. Mówi, ze poleca :-)
Co do kościoła to u nas tak samo :tak:

A po świętach, na szczęście już po ;-) U nas dziadki nie upychają w Szymonka dobroci bo nie może jeść większości rzeczy ze względu na uczulenie. Ale na początku trzeba było ich bardziej pilnować niż małego :baffled: No ale nas by najchętniej upakowali na maksa jedzeniem... Ale się nie dajemy :-p

reklama
Do góry