reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Przypomniało mi się jak wczoraj puszczałam filmiki mojej córci z jej udziałem. Trzymałam ją na kolanach żeby dobrze widziała a ona zachodziła się ze śmiechu i pokazywała palcem na siebie :-) Pewnie śmiała się z drugiego dziecka co biega i też się śmieje. :-)

reklama
Namówiłam męża na parasolkę...przekopałam allegro i moim typem jest Wasz Jane - agutek i blueberry;-)
ale za drogi:baffled:my chcemy taki tani do 200 zł.
Jest na allegro jeden używany, ciekawe za ile się sprzeda...

ee.. no to 50 zł w tą czy w tą ;-)

ja powiem szczerze, że od kiedy mamy parasolkę to nie chce mi się już wyciągać casualplaya :sorry: po prostu z parasolką mi łatwiej i szybciej ;-) ale oczywiście nie tak wygodnie...

moje dziecko poszło właśnie spać bez kolacji...a poprzedni posiłek był o 15.00 :eek:

kuku jestem po pracy:-)
mi też już za bardzo nie chce mutsy wyciągać:no: nie jeździłyśmy nim chyba z 1,5 miesiąca:szok::szok::szok:

Fredzik za ta pogodę to.....:angry:

agutek - no niby 50 zł to nie dużo, ale jak chłop się ledwo zgodził to każdą złotówkę będzie ciężko przeforsować:baffled:

to ciekawe kiedy Tola zgłodnieje:confused:

u nas od kilku dni kolacja wygląda tak: mniejsza porcja kaszki niż zwykle do tego kanapka z czymś, ona je kanapkę a ja daję kaszkę. Zjada wszystko:happy:

roksi - pewnie mutsy się przyda dopiero na jakąś górską wyprawę...

reklama
Do góry