reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
My też już po spacerku :-)
Tyle, że córcia pospała sobie na nim, a dopiero potem troszkę pobiegała...odwiedziłyśmy po drodze też dziadków.

A teraz zmęczona jestem i nie chce mi się obiadu gotować, ale muszę :eek:

Przyglądałam się na spacerze i niektóre dzieci ładnie trzymają się mamy za rączkę i tak idą. Moja prawie w ogóle nie chce sie trzymać, wyrywa się. A o spaniu to nie ma mowy :baffled: Fajnie ci Agutek. Możesz siąść i coś poczytać.

Jak idziemy na spacer w porze kiedy nie ma drzemki to nie usiedzi za długo w wózku ;-) No i wtedy jest marsz zawsze w inną stronę niż idzie mama...najczęściej do najbliższej klatki schodowej, bo tam są schody :sorry2:

Jak idziemy na spacer w porze kiedy nie ma drzemki to nie usiedzi za długo w wózku ;-) No i wtedy jest marsz zawsze w inną stronę niż idzie mama...najczęściej do najbliższej klatki schodowej, bo tam są schody :sorry2:

No tak moja nie śpi na spacerze bo na drzemkę wracamy do domu żeby najpierw butle opróżnić :-)

hej!

elahar - ten mój wózek 4baby bravo produkowany jest w Lublinie...wiesz coś może na jego temat?? może u Was takich dużo? nie mogę znaleźć żadnych opinii, dzięki;)

u nas też dużo słońca:happy:

my wróciłyśmy od teściów. Wika pół dnia była na dworzu, ale najlepsze też są zawsze schody, wiec było pare kursów góra-dół a później mamie sie znudziło i babcia latała. Teraz Wika padła bo od rana spała 20 minut. a ja mam chwile dla siebie
byłysmy rano na pobraniu krwi- w poniedziałek Wika ma wyniki i zobaczymy
jutro idziemy na bilans i szczepienie- wiec sobota tez bedzie zajęta

Witam się i ja:-) Ale na dworze mamy upał, szkoda tylko że wieje chlodny wiatr. Znów będe miała problem jak ubierać córcię:sorry2:

Dzień dobry :-)

ewo zazdroszczę ci tego domku, w każdej chwili Wiktorię na dwór możesz posłać, świetna sprawa :tak:

To jest włąsnie duży plus mieszkania w domu, a nie w bloku. A z tym posyłaniem Wiktorii na dwór to hmmm... Dziś okazało się, że jednak trzeba ja pilnować, wczesniej nie interesowały ja schody, a teraz jak najbardziej. Ale faktycznie, otwieram drzwi a córcia znajduje sobie zajęcie:-D
Teraz czekamy, aż m przywiezie nam piaskownice, może Wiktoria posiedzi dłużej w jednym miejscu.

Wiktorii tak się spodobało na dworzu, że jak tylko zje śniadanie (albo i nie) to od razu biegnie do drzwi i chce wyjść. Dziś wyszłyśmy z domu o 10ej, a wróciłyśmy o 15ej. Ale od razu padła:-D

hej!

elahar - ten mój wózek 4baby bravo produkowany jest w Lublinie...wiesz coś może na jego temat?? może u Was takich dużo? nie mogę znaleźć żadnych opinii, dzięki;)

u nas też dużo słońca:happy:

No niestety nie słyszałam za bardzo o tym wózku ale rozejrze sie u nas, popytam.

reklama
Do góry