blueberry77
Podwójna Marcówka :)
A ja kupiłam 20 i za małe. To znaczy na styk. Muszę wymienić.Po trzecie rozmiar 19 za duży o jakieś 1,5 - 2cm![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja kupiłam 20 i za małe. To znaczy na styk. Muszę wymienić.Po trzecie rozmiar 19 za duży o jakieś 1,5 - 2cm![]()
Poszłam z młodym do lekarza pokazać wysypkę. Placki się zlały i cała buzia purpurowa. Lekarka stwierdziła, że to nie od szczepionki - raz że za wcześnie, a dwa że inaczej wygląda. Powiedziała, że to od słońca takie podrażnienie, czy alergia. Przepisała syropek odczulający i kazała smarować kremem z filtrem. Prawie jej uwierzyłam ;-). W domu okazało się, że na pleckach też są drobne krosteczki. I kupę zrobił brzydką, ze śluzem. Nie wiem od czego to. Mam wrażenie, że ma lekko podwyższoną temperaturę, ale baterie w termometrze do ucha nam się wyczerpały, a normalnym nie umiałam mu zmierzyć
. Jak wy mierzycie dzieciom temperaturę?
![]()
Ja wymiękłam :-). Teraz może mu zmierzę pod pachą jak śpi.nogi w górę, termometr w pupę i heja...
młoda się wierzga, ale jakoś się udaje..przytrzymuję ją...
Też taki mamy, ale bateria się wyczerpała.Blueberry ja kupiłam termometr do uchabo pomiar w pupie nam nie wychodził, młoda się prężyła strasznie
![]()
madzikm my mamy do końca![]()
w takim razie będę jutro ściemniać, że kupiłam wadliwy![]()