reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

hej!

blueberry - nie byłam nigdy w tamtych stronach:-D
czyli potwierdzasz kompetencje dr Drewniak? jesteście w dobrych rękach:tak:

agutek - pójdę za Twoją radą i odpuszczam kaszkę całkowicie na jakiś czas

JMM - zdrówka dla Ciebie!

Pozwalacie chodzić po kałużach? ja się dziś zagadałam i Zosi wylaptała się w błocie jak prosię:szok::-DBARTKI mokre, wyczysciłam i teraz dygam czy się nubuk nie odbarwi:baffled:

Wiecie co...miałam dziś studentki na zajęciach i jedna cały czas smsy pisała:szok::crazy:ehh! ta dzisiejsza młodzież:crazy::-D:crazy:

reklama
Ewelina, raczej dobre :tak:.

czyli potwierdzasz kompetencje dr Drewniak? jesteście w dobrych rękach:tak:
Tak, bardzo dobre wrażenie na mnie zrobiła. Fajne ma podejście, wszystko tłumaczy i demonstruje. Nawet miałam okazję sobie poraczkować :laugh2:.

Pozwalacie chodzić po kałużach?
Ja nie :-D:-D:-D

Wiecie co...miałam dziś studentki na zajęciach i jedna cały czas smsy pisała:szok::crazy:ehh! ta dzisiejsza młodzież:crazy::-D:crazy:
Trzeba było ją wyprosić :tak:. Myślę, że to nie jest kwestia wieku, tylko braku dobrego wychowania.

Pozwalacie chodzić po kałużach? ja się dziś zagadałam i Zosi wylaptała się w błocie jak prosię:szok::-DBARTKI mokre, wyczysciłam i teraz dygam czy się nubuk nie odbarwi:baffled:

Ja Madzi nie pozwalam ale czasami sama szybko podbiegnie i się ochlapie.

A co do studentek to tak jak pisze blueberry - brak dobrego wychowania.

Witajcie :-)

Tak dziś wieczorem Piotruś dał czadu, że ledwo żyję.. Usnął w końcu, a ja się zaraz zbieram do spania, jutro pobudka po 5 :baffled:

hej :-)

ja jak karmiłam to miałam już tylko 2kg na plusie i się cieszyłam, że dojdę do swojej wagi, odstawiłam karmienie, poszłam do pracy i niby mam teraz aktywniejszy tryb życia a tu nagle ni stąd ni z owąd waga zaczęła mi galopować do góry :szok: po porodzie byłam szczuplejsza niż teraz :-( stąd moje podejrzenie, że to mirena, bo to jeden z podstawowych skutków ubocznych :baffled: no ale pewności nie mam ;-)
ja przed ciążą też nosiłam obcisłe, krótkie bluzeczki i teraz ich nie znoszę :dry:
lubię takie dłuższe ...ciekawe czemu co? :-D
Ja też przytyłam :baffled: I nie mirena powodem, tylko obżarstwo :baffled: Za dużo słodkości :sorry2: I też chodziłam w obcisłych bluzeczkach, a teraz wolę luźniejsze i dłuższe :-p

A gdzie nam się Fredzik podział? i malaga? soppana, bernadettka...
malaga zapracowana, do tego ostatnio Piotruś co chwilę ma katar, byliśmy u lekarki i ona twierdzi, że to alergiczne...
Do tego mamy inwazję kleszczy, a ja mam dwa psy i co chwilę muszę je przeglądać, odkurzać mieszkanie, zamiatać, itp. Nie chcę, żeby moje dziecko zjadło jakiegoś, brrrr :crazy: Bo oczywiście wszystko co na ziemi to am :baffled:

no właśnie gdzie się podziały dziewczyny:baffled: soppana coś tam ostatnio pisała na zamkniętym:tak: a malaga uciekła bo już niedługo jej suwaczek pokaże że czas na staranie o drugie:rofl2::-p a w sumie może nad tym pracuje i nie ma czasu dla nas:-p
Nic nie pracuję nad TYM :-p Mąż nie chce :-p Ja się zastanawiam, czy nie poczekać do września (umowę mam do końca sierpnia)..
No i kwasu foliowego nie zaczęłam jeszcze zażywać :sorry2:

dzień dobly plosie paniom :-p

madzikm brak wychowania jak pisze blueberry..chyba bym pokazała kim ja dla niej jestem i gdzie są drzwi i że na brak szacunku sobie nie pozwolę... ;-) :-D

blueberry no to chyba w dobre ręce trafiliście i ulżyło ci pewnie prawda? :-)

malaga nareszcie się pojawiłaś. Mam nadzieje, że to nie alergia. POwiem ci, że my już też ostatnio się zastanawialiśmy czy jakiejś alergii mała nie ma, bo pojawia się katarek i np. na pół dnia tylko ...

reklama
Witam:-)
dzisiaj przyjeżdża moja mama i zabiera córcie na spacerek:tak: także do 13:30 mam wolne które pewnie wykorzystam na sprzątanie:baffled:
uciekam do sklepu pani odłożyła mi 10 francuskich rogalików:-p

wczoraj wymyśliłam najlepszą dietę swiata:-p powiesić strój kąpielowy na lodówce:-D a obok rachunek:-D

dzisiaj moja kochana przyjaciółka idzie rodzić:-) stresuje sie razem z nią:baffled: jakbym to ja miała rodzić:-D
Malaga witaj;-)

Do góry