reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Mój Karol nosi ubranka 68, niektóre są dobre, a niektóre trochę za duże. Właśnie się wczoraj pozbyliśmy wszystkich ubranek na 62, zostało tylko kilka body. Ale on body nosi tylko jak jest ciepło i nie musi mieć nic więcej. Nie zakładam mu body i na to np. śpiochów, bo wydaje mi się że go gniecie w jajka ;-).

Co do okresu - to u mnie chyba jednak wystąpiło plamienie po tym cholernym zastrzyku antykoncepcyjnym, a nie okres. Będę teraz sobie krwawić do końca lipca. Jestem zła, bo poszłam pierwszy raz do Lux-Medu (bo moja lekarka miała urlop i trzeba było długo czekać, a poza tym w Lux-Medzie mam za darmo, a u niej 70 zł wizyta) i trafiłam na jakąś panią doktor, która chyba była bardzo niezadowolona, że musiała przyjść do pracy 4 maja. I ona mnie namówiła na ten zastrzyk. Więcej do niej nie pójdę :wściekła/y:.

reklama
No w sumie piszczałka jest w nosku lewka :-) A to w serduszku to niby pozytywka :-p Jak się mały nauczy sam naciskać, to może być niezła frajda dla niego :-D

faktycznie! jest coś na serduszku, ale u mnie nie gra :no:
chyba poprzedni właściciel ją wykończył :-D

A wózek już przerobiłam na spacerówkę ;-):-)

Ja jeszcze czekam. Zależy w jakim tempie mała będzie rosła, ale chciałabym ją w gondoli wozić do końca lipca.:happy: Ale może szybciej się przerzucimy. Na razie wydaje mi się jeszcze za mała na spacerówkę :rolleyes: ;-)

Ja jeszcze czekam. Zależy w jakim tempie mała będzie rosła, ale chciałabym ją w gondoli wozić do końca lipca.:happy: Ale może szybciej się przerzucimy. Na razie wydaje mi się jeszcze za mała na spacerówkę :rolleyes: ;-)
kurcze a moja mała już prawie się nie mieści w gondoli:no: zostało jej tak ok 10 cm luzu:baffled: chyba muszę juz zamówić spacerówkę bo czeka się na nią z miesiąć
Agutku powiedz mi czy spacerówka rozkłada się na płasko:confused:
dziewczyny a jaka macie mate?bo chce kupic i nie wiem jaka?
ja ma tiny love bardzo fajna i jestem z niej zadowolona kupiłam na allegro za 149zł + koszt przesyłki nową

Witam w poniedzałek

Muszę Wam się pochwalić, że moje dziecko spało dziś non stop 9h!!!!!!! To jakiś rekord świata w jego przypadku. Obudził sie o 5:30, napił się i znow 1,5h , potem znow się napił i śpi.... Oczom nie wierzę....

to chyba jakis dobry dzien dzisiaj:-)Olivka tez przespala 9 godzin:-)
w sumie od 7 tyg zycia spi 6-7, czasami nawet 8, ale 9 to pierwszy raz jej sie zdazylo:-)

a mam takie pytanie do was - czy jak jest upal to wasze dzieciaczki tez nie moga spac w dzien:confused:my mielismy trzy takie gorace dni i normalnie padalam z nog, bo mala w ogole nie spala:no:w dodatku cos strasznie pyli i katar sienny mnie meczyl okropnie, oczy lzawily, itp:-(a tabletek zadnych nie moge brac:no:

dzieki dziewczyny, a powiedzcie jeszcze czy naprawde warto miec mate?mala ma juz ponad 3 miechy i nie wiem czy sie jeszcze oplaca?moglam wczesneij kupic,nie?

bogda mi koleżanka mówiła, że mata sprawdzała się do momentu kiedy dziecko nie zaczeło raczkować...potem już trzeba było ją schować :happy:

reklama
Do góry