reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Dzień dobry!

Dostałam smsa od Bogdy.
Jest z Hanią w szpitalu bo Malutka ma zakażenie dróg moczowych. Kłuli ją 4 razy w główkę i bardzo płakała a Bogda z nią (nie dziwię się jej ....).Do wtorku ma dostawać antybiotyk...
Bidulki :(

Ojoj...oby szybko antybiotyk im pomógł i wróciły do domku.

Ja dzisiaj mam comiesięczną sesję u kosmetyczki. Przed 10.00 wybywam z domciu a tatuś będzie sobie rządził z córcią.:-) Mama musi trochę odpocząć ;-)
Strasznie się cieszę, że tym razem nie będę musiała gnać ile sił w nogach w tę i z powrotem, bo funkcjonuje wreszcie u nas coś takiego jak "butla" :-D
Będę mogla na spokojnie zajrzeć sobie jeszcze do jakiegoś sklepiku :rolleyes: ;-)

Miłej soboty dziewczyny!

reklama
ojoj dziewczyny szybko wracajcie do domku i do zdrowia oczywiscie. biedne nacierpia sie obie :-(

agutku milego relaksu , mi tez by sie taku przydal , tylko ja to jakas glupia jestem bo jak maz sie malym zajmuje to ja zamiast odpoczac zrelaskowac sie to ja widze ze w szafach jest balagam ze podlogi trzeba umyc i spratam jak nakrecona:wściekła/y:

kadsia jak super , my tez niedlugo na wypoczynek jeszcze 3 dni i lecimy a potem nad jezirko na tydzien i nad mmoze na 4 dni . a jakie macie lozeczko , czy nie bieecie wogule?my planujemy kupic to takie plasikowe skladane ktore jest tez kojcem do zabawy:tak:

CZESC DZIEWCZYNKI :)
BOGDA biedna malutka szybkiego powrotu do zdrowka i domciu zycze:-(
Blueberry z tego co wiem to kluja w glowke dlatego,ze u tak malych dzieci ciezko znalezc zylke na raczce lub gdzies indziej:-(
Agutek ale Ci zazdroszcze tez bym z przyjemnoscia poszla do kosmetyczki sie zrelaksowac,ale w moim przypadku samej to niemozliwe jedynie z malutka:dull:
Kasia580 ale Tobie to dobrze ja na urlop dopiero we wrzesniu:wściekła/y:

a w ogole to czytalam wczesniej ze niektore z was maja z maluszkami problemy z kupkami:szok: ja jak malutka niemogla zrobic to wkladalam jej delikatnie termometr z kremikiem lub vaselinka i odrazu byla kupka:surprised::yes:a teraz to z kolei robi mi ostatnio po 3 dziennie i tez sie martwie czy to dobrze, czy moze isc z nia do lekarza:-(!!!

No i wróciłam z nowymi pazurkami i reklamówą nowych ciuchów dla siebie i mężą :-D Skorzystałam z promocji w Top Secret - miałam zdrapkę, że zakupy do 300zł mam z 50% zniżką, więc aż żal było nie skorzystać ;-) Dostałam znowu zdrapkę, a tam gratis T-shirt przy kolejnych zakupach :-D
Od razu lepszy humorek :happy:

Aga22 spokojnie 3 kupki dziennie to całkowita norma.
U nas zdarzają się 2 do 3 kupek i nawet do głowy mi nie przyszło, że to coś źle mogłoby być ;-)
Za to dzisiaj córcia ma problem i nie może zrobić i troszkę się tym martwię, ale mam nadzieję, że w końcu jej pójdzie :-D

Chyba zaraz wybierzemy się na spacer, bo coś pochmurno się zrobiło i zapowiadają u nas burze.:dry:

No i wróciłam z nowymi pazurkami i reklamówą nowych ciuchów dla siebie i mężą :-D Skorzystałam z promocji w Top Secret - miałam zdrapkę, że zakupy do 300zł mam z 50% zniżką, więc aż żal było nie skorzystać ;-) Dostałam znowu zdrapkę, a tam gratis T-shirt przy kolejnych zakupach :-D
Od razu lepszy humorek :happy:
też musze iść do kosmetyczki bo moje żele błagają o renowacje:laugh2: kupiłam dzisiaj złote szpile:cool2: jutro kupie jeszcze krótkie spodenki najlepiej białe:cool: w końcu mama też musi wyglądac sexi;-)

Dziewczyny u nas leje, normalnie ściana deszczu.
miloku- Mała bedzie spała ze mną bo nie mam za duzo miejsca w aucie po spakowaniu wózka jeszcze.

jak tak mówicie o kosmetyczkach to moze i ja się ruszę i zrobie coś ze swoimi, bo samej to jakos nie mogę się zabrać i z lenistwa maluje tylko bezbarwnym i jeszcze musze zrzucić troszkę brzuszka to coś sexownego sobie kupie ale na razie to niestety nie

Marcowe mamy, my podobnie jak malaga ostatnio wskoczyliśmy dziś pierwsz raz w spacerówkę (mutsiakową) I spacer i pobyt czterogodzinny na działce u dziadów był super, Borysek wszystkiemu sie przygladał i nawet jak usnął nie trzeba go było wozic :tak::tak::tak:

Nie wiem czy nie za wcześnie przerzucilismy się na spacerówkę ale patrzyłam, że Misiowi wygodnie się leży i chyba nie robimy kręgosłupowi żadnej krzywdy. A wy kiedy planujecie przeprowadzki z głębokiego...?

reklama
Kamilas ja chcialam dopiero we wrzesniu przeniesc malutka do spacerowki i jeszccze sie zastanawialam czy nie za szybko,ale moze masz racje i my tez sie wczesniej przeniesiemy:-D:tak:

Roksi23 masz racje mamusia tez musi byc sexi, od jutra biore sie za siebie i ide wydac troszke kaski na rzeczki:rolleyes::laugh2:

Agutek to mnie troszke pocieszylas ,ze 3 kupki to norma:happy::happy2:

Do góry