reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
używam i zazyczaj mam ją w koszyku na dole przypiętą do tych cienkich rurek czarnych:-)
a może faktycznie mogę się obejść bez....:dull:

Ja też ją wożę na dole, ale z reguły używam zupełnie innej torby - znacznie lżejszej, takiej swojej na ramię sportowej. Tej Mutsy używam sporadycznie, jak muszę dużo rzeczy zapakować i w tym wziąć chociaż dwie butelki i puszkę mleka.
Tak na codzień to za ciężka mi się wydaje ta torba :eek: Czego efektem jest już pęknięty plastik przy tym koszu :sick:

Trochę nie trafiony ten zakup moim zdaniem.

Przydaje się z niej za to ten przewijak. Biorę go zawsze ze sobą :tak:

Natomiast teraz w wersji spacerowej ta torba nie zmieści się do kosza już. Siedzisko jest za nisko. Więc nie wiem jak tę torbę teraz będę wozić.
Można ją przypiąc z tyłu siedziska, ale to raczej jest funkcjonalne gdy dziecko siedzi, a teraz gdy siedzisko na płasko rozłożone jest to przecież chyba nie przyczepię tam od dołu torby :crazy:

pojadę do sklepu i zobaczę jakie mają kolory na miejscu:tak: jeszcze fajny jest kolor ten groszkowy co ma Mel:tak: a jak nie będzie to mi tylko pozostaje czekać:-(

pojadę do sklepu i zobaczę jakie mają kolory na miejscu:tak: jeszcze fajny jest kolor ten groszkowy co ma Mel:tak: a jak nie będzie to mi tylko pozostaje czekać:-(

Tak, groszkowy jest bardzo ładny :tak:
Rozpatrywaliśmy go przy kupnie, ale ostatecznie jednak postawiliśmy na turkus :-D
Teraz jako jedyni jeździmy takim po mieście :happy2::rofl2:

Tak, groszkowy jest bardzo ładny :tak:
Rozpatrywaliśmy go przy kupnie, ale ostatecznie jednak postawiliśmy na turkus :-D
Teraz jako jedyni jeździmy takim po mieście :happy2::rofl2:
w Częstochowie jest trochę mutsy najczęściej beżowe i te czerwone:tak:
gondole turkusową nie widdziałam, a spacerówkę widziałam tylko jedną
groszkową też widziałam:-)

gosiaczek o matko ale nastraszyłaś! my mamy na koncie tylko 4 nocki z płaczem i niech tak zostanie! ale się nacierpi Twoje dzieciątko:-(

co do @ to u mnie tez po ciąży dużo krótsza

Byliśmy dziś na szczepieniu. NAwert mały płacz był, teraz śpi. Nastepne za pół roku, szczepicie na pneumokoki?

w Częstochowie jest trochę mutsy najczęściej beżowe i te czerwone:tak:
gondole turkusową nie widdziałam, a spacerówkę widziałam tylko jedną
groszkową też widziałam:-)

bardzo ładne są wózeczki mutsy, troche drogie ale ładne; a Częstochowa to zagłębie wózkowe, nie? dużo hurtowni tam ponoć jest; u nas w Tarnowie to same tańsze wózki i takie ciężkie kolumbryny, tylko w jednym sklepie mają coś nowego

bardzo ładne są wózeczki mutsy, troche drogie ale ładne; a Częstochowa to zagłębie wózkowe, nie? dużo hurtowni tam ponoć jest; u nas w Tarnowie to same tańsze wózki i takie ciężkie kolumbryny, tylko w jednym sklepie mają coś nowego
madzikm dokładnie w Częstochowie robią wózki Tako, Deltim i dużo elementów do wózków rurki, koła, szyją siedziska:tak:
Deltimu sa fajne wózki ale Tako to prawdziwa kolumbryna:szok: ciężki jak cholera
a no i jeszcze słynny X-Lander to chyba też deltimu

reklama
madzikm dokładnie w Częstochowie robią wózki Tako, Deltim i dużo elementów do wózków rurki, koła, szyją siedziska:tak:
Deltimu sa fajne wózki ale Tako to prawdziwa kolumbryna:szok: ciężki jak cholera
a no i jeszcze słynny X-Lander to chyba też deltimu

no a w Tarnowie najwięcej Tako, x lander też mi się podoba tylko ja chciałam jak najlżejszy i ciężki mi się wydawał

Do góry