A
Agutek
Gość
a właśnie - używasz tej torby?
gdzie ją przypinasz?
gdzie ją przypinasz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
używam i zazyczaj mam ją w koszyku na dole przypiętą do tych cienkich rurek czarnych:-)a właśnie - używasz tej torby?
gdzie ją przypinasz?
używam i zazyczaj mam ją w koszyku na dole przypiętą do tych cienkich rurek czarnych:-)
a może faktycznie mogę się obejść bez....:dull:
pojadę do sklepu i zobaczę jakie mają kolory na miejscujeszcze fajny jest kolor ten groszkowy co ma Mel
a jak nie będzie to mi tylko pozostaje czekać:-(
w Częstochowie jest trochę mutsy najczęściej beżowe i te czerwoneTak, groszkowy jest bardzo ładny
Rozpatrywaliśmy go przy kupnie, ale ostatecznie jednak postawiliśmy na turkus
Teraz jako jedyni jeździmy takim po mieście![]()
w Częstochowie jest trochę mutsy najczęściej beżowe i te czerwone
gondole turkusową nie widdziałam, a spacerówkę widziałam tylko jedną
groszkową też widziałam:-)
madzikm dokładnie w Częstochowie robią wózki Tako, Deltim i dużo elementów do wózków rurki, koła, szyją siedziskabardzo ładne są wózeczki mutsy, troche drogie ale ładne; a Częstochowa to zagłębie wózkowe, nie? dużo hurtowni tam ponoć jest; u nas w Tarnowie to same tańsze wózki i takie ciężkie kolumbryny, tylko w jednym sklepie mają coś nowego
madzikm dokładnie w Częstochowie robią wózki Tako, Deltim i dużo elementów do wózków rurki, koła, szyją siedziska![]()
Deltimu sa fajne wózki ale Tako to prawdziwa kolumbrynaciężki jak cholera
a no i jeszcze słynny X-Lander to chyba też deltimu