reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Cześc kochane:-)
wiszę że nie tylko mnie wciągnęła nasza-klasa:-p
u nas sypie snieżek:tak: chyba popołudniu wybierzemy sie na sanki:tak:
mamy mała impreze w domu:-D mój mąż Andrzej także mamy dzisiaj gości:tak:
muszę zabrac się za sprzątnie:zawstydzona/y:
Mój też Andrzej :-) Gości mieliśmy wczoraj i zapewne będziemy mieć w niedzielę.

dziewczynki a u nas wypadek :-(Tristan znowu lazi jak szalony tym razem dluzsze dystansy pokonuje 3,4,5 kroczkow i stalo sie . poslizgnal sie i upadl tak jakos nei frtunnie ze kostka mu spuchla . poszlismy do lekarza i mam mu zabraniac chodzic przez najblizszy miesiac . wysokie buciki i dwie skarpety na ta nozke nakladac :szok:dziwna metoda ale moze i skuteczna :baffled:.
wiec my siadamy na podloge n anajblizszy miesac , no chya ze opuchlizna zejdzie wczesniej:sorry2:
pozdrawiam was serdecznie i zmykam konczyc wladce pierscieni:tak:

reklama
Dzień dobry :-)

miloku - trzymam kciuki, żeby ta opuchlizna szybciutko zeszła :tak: Zdrówka dla Tristanka :-)

Co do parteru - to ja mieszkam ;-) Mamy wysoki parter, nikt nam nie zagląda w okna, no i mamy ciepło :tak: Przez cały dzień często nie grzejemy, tylko na noc u Piotrusia się włącza - i naprawdę jest ciepło, ja chodzę w krótkim rękawku ;-) Od wejścia też nie ciągnie, bo mamy podwójne drzwi u wejścia na klatkę, no i blok jest tak zbudowany, że ja mam drzwi w korytarzu, dość daleko od drzwi wejściowych :tak:

A my już od godziny śmigamy :-) W nocy jedna pobudka, koło 2, butla, łóżeczko i spanko - przynajmniej to było bez problemu ;-)

Miłego dnia dziewczyny :-)

Do góry