reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Dzień dobry

A u nas dzisiaj był dramat z usypianiem :-(. Chyba będziemy musieli zrezygnować z jednej drzemki.

U nas nie ma ostatnio drzemki popołudniowej i zasypia wieczorem córcia pięknie. Tylko potem w nocy się budzi i nie da się uśpić inaczej jak tylko przytulając się do mamy w łóżku :sorry::dry:

U nas mikołaj przyjdzie dopiero po południu, bo chcę zobaczyć reakcję córki na nową zabawkę, a tak to nas by to ominęło :-D

a u ans mikoła już był:tak: mała ucieszona:-D chyba najbardziej z pchacza:-D
zaraz przyjdzie jeszcze jeden mikołaj babcia:tak:

a ja dzisiaj do pracy:growl: kto chce zęby leczyć w mikołajki:rolleyes:

Witam:-)

jak tam Mikołajowy poranek? pewnie same rózgi:-p
my z m dajemy sobie prezenty na gwiazdkę więc cierpliwie czekam;-)

roksi - to taki pchacz jak Zosia ma? często sie nim bawi:-)

bernadettka - kurczak na smyczy to jest to:-D:-D:-D:-D:-D

Dzień Doberek:-),

Debiutantko u mnie był Mikołaj i jak był taki sliczny jak Twój, to żałuję że go nie spotakałam:-D:-D:-D,

Piotrusiowi taż jeszcze nie dałam prezentu, poczekamy na Tatusia, niech też zobaczy radochę małego:tak:.

A tak poza tym to ogernęłam chałupkę, bo przyjdzie lekarz:-(, Piotrus kasłał w nocy i katarek mu sie nasilił:no:, wolę sprawdzić, czy nic złego sie nie dzieje w oskrzelach, albo płucach:-(.

Miłego dnia:tak:

reklama
Witam :tak:
My tez z prezentami czekamy do wieczora :tak:
Moja Madzia kilka dni temu miała katarek i trochę kasłała głównie w nocy. Z katarkiem dość szybko sobie poradziłyśmy ale też byłam u lekarza na kontroli i wszystko jest ok. Lekarka powiedziała nam żeby spała bez poduszki.

Do góry