reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

buziaki dla Zosi i spóźnione dla Natalki - nastepnych 9 m-c:-):-):-)
dziewczyny ja chyba też musze przeczytac tą ksiązkę i zacząć wprowadzać w nasze życie , bo moja Wika już ładnie zasypiała sama ale teraz przy tych zębach przyzwyczaiła się już do usypiania na rekach. W nocy też się budzi 2-3 razy ale na smoka. Co druga noc jest spokojna, ale mnie juz męczy to ciągłe usypianie jej i wstawanie nocne. Zobaczymy dzisiaj. Połozę ją do łóżeczka i zobacze czy sama zaśnie. A zaraz muszę ściągnąć ta książkę.

reklama
Dzień dobry :tak:
My dzisiaj też wyspani. :tak:
Bernadetkka zrzuca kilogramy a ja postanowiłam bardziej zmobilizować się do ćwiczeń. Jakiś czas szło mi dobrze a później znowu się rozleniwiłam.

Miłej niedzieli dla wszystkich :tak:

kurcze z tą wagą to jest tak że zgubic jest łatwo ale gorzej później to utrzymać:baffled: bo przecież nie można być całe życie na diecie:no:

roksi23 masz rację, mam nadzieję, że nie wróci, dlatego również pstawiłam na kondycjcę. Dwa razy w tyg po godzinie aerobik i od stycznia mam zamiar dorzucić jeszcze 4 razy na miesiąc po 2 godz. aerobik, ograniiczyć słodycze i nie jeść po 17.00. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Dziewczyny dziękuję za wsparcie. bużka

Ja też nikogo nie namawiam do stosowania tej metody ;-)
Namawiam jedynie do przeczytania książki, bo może akurat się przydadzą rady tam zapisane :-p
Jak przeczytałam fragmenty, które wkleiłaś, to mi się przypomniało, że zaczęłam tą książkę czytać, ale nie skończyłam :-). Może skończę jak będę miała czas :tak:. Postanowiłam też kupić książkę "Noc bez płaczu". Może jak się zapoznam z różnymi metodami, to wybiorę coś dla siebie:tak:. A tak na prawdę to mam nadzieję, że za kilka dni wszystko wróci do normy ;-).

Jak przeczytałam fragmenty, które wkleiłaś, to mi się przypomniało, że zaczęłam tą książkę czytać, ale nie skończyłam :-). Może skończę jak będę miała czas :tak:. Postanowiłam też kupić książkę "Noc bez płaczu". Może jak się zapoznam z różnymi metodami, to wybiorę coś dla siebie:tak:. A tak na prawdę to mam nadzieję, że za kilka dni wszystko wróci do normy ;-).

To daj potem znać co w tej drugiej książce radzą, chętnie się dowiem :tak:

ja już sobie ściągnęłam z netu ta książkę więc jutro w pracy zaczynam ją czytać. Powiem wam szczerze że jakoś czarno to widze to moje (a w zasadzie mojej Wiki) przestawianie spania. Dzisiaj ją chciałam już położyć do łóżeczka i jak widziała że ją kładę to był taki ryk że szok i ją wyjmowałam. A na rekach mi po minucie zasnęła bez krzyku. Może jutro jak poczytam to jakoś bardziej sie zmotywuję.

ja też ściągnęłam ta książkę:-) tylko u nas nie ma problemu z zasypaniem tylko z nocnym jedzeniem:crazy: mam nadzieje że znajde tam odpowiedz:tak:

reklama
dzień dobry wszystkim!!!
ja dzisiaj niewyspana, Wiktoria budziła się 4 razy bo smok wypadł,cholery już dostaje z tymi zebami. Szykuje się już do pracusi,niestety. Milłego dzionka wam zyczę.

Do góry