reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Gorące całuski dla wszystkich dzieciaczków które mają swoję mini urodzinki:-)
Dużo zdrówka dla Tristanka:tak: i dla chorujacych Mamuś:-)

Moje dziecko wczoraj zaszalało, w południe spał tylko pól godz. i wieczorem padł o 18, pospał do 20 i koniec spania, wariował prawie do 23:szok: oglądał ze mną szymona majewskiego:-) myslałam że pośpi sobie potem juz do rana, ale figa:no: punkt 3.13 płacz i wołanie o mleczko ( "emeemeeme" ) za to potem spał do 7 , obudził sie akurat na całuska od Tatusia, który własnie wychodził.
O 9 zaliczył kolejna drzemkę i teraz gada po swojemu, strasznie to smieszne, bo głownie jest "gdzie nie " i "cio no " "ciiiisiiii":-)

Dzie Dobry,

U nas straszna pogoda, zimno, pada, szaro, buro i ponuro:no::wściekła/y::szok::shocked2::baffled::wściekła/y::no:

Noc również u nas w miarę przespana, tylko 3 pobudki na cycusia i herbatkę, a spaliśmy do 8.30:szok::-):-D.

Jak patrzę na świąteczny suwaczek Agutka, to ogarnia mnie panika,
zaczęłam przygotowania juz w listopadzie, a i tak nie jestem gotowa z prezentami:no:

Witam sie :-)

1000 buziakow dla 9 miesieczniakow Boryska i Karolka

Agutku Ty nic nie dajesz malej w nocy?? i przespi Ci?

Dzień dobry :tak:
Pogoda rzeczywiście dzisiaj paskudna. Córcia spała słodko do 8 i nas nie budziła więc M zaspał do pracy bo wyłączył budzik i przyłożył tylko głowę do poduszki na chwilę ( tak twierdził) :tak:

Buziaczki dla Boryska i Karolka

Miloku współczuję przeżyć szpitalnych i życzę szybkiego powrotu do zdrówka.

Jeżeli chodzi o święta to też dzisiaj wyruszam po pierwsze prezenty. My ustaliliśmy z rodzinką, że robimy sobie tylko symboliczne prezenciki bo dużo nas jest wszystkich i strasznie drogo by to wyszło. No i nie spotykamy się co roku tylko w tym jest wyjątek bo nie wszyscy widzieli Madzię.

Witajcie, witajcie!
Borysek bardzo dziękuje za wszystkie życzonka! I oczywiscie tradycyjnie wysyła buziaczki i dziewięć torcików ( takich z gadu- gadu ;-)) KAROLKOWI.

Myślałam że opieka medyczna w Anglii lepsza niż w Polsce...a tu widzę Miloku załamana. Powrotu do normalności Wam życzymy. Ale w końcu zdiagnozwoali Tristana czy nie wiedzieli od czego ta wysoka gorączka?

Elahar, to zdradź proszę co kupujesz, może skorzystam:-)

Zaczynam od prezentów dla kobiet bo najłatwiej. Kupuje coś z kosmetyków np. żel pod prysznic albo jakiś balsam. Są teraz w bardzo ładnych opakowaniach a nawet fajne mini zestawy widziałam i nie drogie.
Teściowie to zawsze wolą jakieś kawy albo zestaw fajnych herbat i z nimi nie mam kłopotów.

reklama
Witam:-)
Moja córcia wstała o 5:30:szok::szok::szok: mąż dał jej zabawki i tak bawiła się do 8:tak: niby dziceko powinno spać całą noc:baffled: ale moja córcia sypiała tak od 2 miesiaca życia:szok:
To mój synuś jeszcze lepiej - o 4.30 :-D I nie mogliśmy go uśpić, chciał się bawić :-p

Gorące buziaki dla Karolka i Boryska!!!!!!!!!!!!!!!
Dołączamy do życzeń :-)

Do góry