reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witajcie

czas na relaksik przed kompikiem, a za 2h śmigam na pilates:happy2::happy2:

Jak patrzę na świąteczny suwaczek Agutka, to ogarnia mnie panika,
zaczęłam przygotowania juz w listopadzie, a i tak nie jestem gotowa z prezentami:no:

Nie przejmuj się, ja nawet nie zaczęłam przygotowań :-p
Mam tylko prezent dla córki i dla męża (co prawda dla męża nie gotowy jeszcze ale wiem co). Z rodzinką robiliśmy symboliczne prezenciki, ale mój brat wyskoczył, że wie co nam da, więc tak głupio wyszło i musiałabym w związku z tym wymyślić prezent dla niego i dla moich rodziców :sorry2:
Ale jakoś coś niepewna jestem czy mu się uda ten prezent dla nas zrealizować...a jeśli nie to znowu nie musimy kupować drogich prezentów, no i jestem teraz w kropce i sama nie wiem co zrobić :confused:
Więc się wstrzymuję póki mogę :sorry2:

Agutku Ty nic nie dajesz malej w nocy?? i przespi Ci?

Nic nie dostaje i śpi. Czasem dam wody popić jak wydaje mi się, że jest spragniona :tak:

My obniżyliśmy właśnie łóżeczko, bo córka zaczęła w nim wstawać. Jakoś śmiesznie nisko jest teraz :-D

reklama
Witajcie

Buziaki dla Boryska i Karolka i spóźnione dla Natalki (bo przegapiłam :zawstydzona/y:)

Miloku, nie zazdroszczę szpitalnych przejść :-( oby Tristanek jak najszybciej wrócił do pełni sił !!

Jeśli o prezenty chodzi to ja podobnie jak Elahar - symboliczne i raczej konsumpcyjne typu kawa, wino, no i oczywiście każdy dostanie kubek z Mateuszem (te już czekają w pudle a reszte trzeba kupic):-D
Poczytałam co ciekawego napisałyście i musze popracować :baffled: a tak bym sobie "ponicnierobiła"...ech.

Pozdrawiam

tak sobie czytam wlasnie coscie dzis naskrobaly :-) o tych swietach i dopiero sobie uswiadomilam ,ze juz tak malo czasu zostalo :szok:;-):szok: i czas sie zaopatrzyc w jakies prezenciki czytalam o kosmetykach itp... ale czy macie juz jakies pomysly dla swoich mezow ??:confused: bo ja zupelnie oglupiala jestem i niewiem co tu wymyslic :sorry2:

my juz tez obnizylismy jakies 2 tyg temu!wspina sie smarkata na kolanach ale jeszcze nie bardzo wie jak ladowac i czesto leci na buziala!
Hania dalej nie rakuje i chyba juz nie bedzie bo od razu wstaje na nogi!ale jeszcze chyba jej daleko!
narazie sie cieszymy z pierwszego zebola!juz sie przebija i widac falbanke!;-)

Dziękujemy za życzonka :-).

My obniżyliśmy wczoraj łóżeczko i od razu Karol zaczął wstawać. Może to zbieg okoliczności, a może łatwiej mu sie teraz złapać. W każdym bądź razie jeszcze trudniej go teraz uśpić. Potrafi bez końca wstawać, siadać, kręcić się i bawić w łóżeczku.

dziwekujemy dziewczyny za zyczonka i pozytywne fluidy napewno sie przydadza:)
no wlasnie agutku ,pociesza mnie mysl ze niedlugo o tym zapomni i zapomni tez ze to mama zanosila go do gabinetu zabiegowego gdzie go kuli i meczyli.
wybaczcie ale narazie nie mam czasu nadrobic aleglosci ani tez byc na biezaco wiec wpadne tylko od czasu do czasu i napisze co u nas nowego:)

skladamy spoznione zyczonka dla wszyskich kochanych dzieciaczkow ,ktore podczas naszej nieobecnosci mily swoje mini urodzinki. Grtulujemy wszyskich nowych umiejetnosci i przesylamy gorace buziaki:tak:

Ja też mam katar. Przez niego się nie wyspałam, bo nie mogłam zasnąć z zatkanym nosem :no:.
ja nie mam zatkanego. cieknie mi jak z pękniętej rury :baffled:
Całusy dla Karola!!!!! :-)

I dla Boryska! :-)
dołączam sie do życzeń :tak::tak:

byłyśmy dzisiaj z Laurą u lekarza, zaraziłam biedulkę katarem :zawstydzona/y::-(
na dobre posypały sie ząbki (dwa są już na dole, idzie cała góra) to dlatego mała tak wisi na cycu przez noc :baffled::tak:

byłam w aptece zapłaciłam pięć dych, mam tak czerwony nos że wyglądam jak pijak w ciągu :sorry2::-(

reklama
Do góry