reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

No cóż, zazdroszczę! My jadąc autem możemy wyjść z siebie a Szymek i tak jest wściekły, czasem chwilkę się porozgląda a potem już mu się nudzi :-( Problem polega chyba na tym, że nie jest w stanie usiedzieć w miejscu w dodatku zapięty! Kto to słyszał tak męczyć dziecko:-D No i w wózku podobnie ale mimo wszystko godz spacerku wytrzymuje. Na począśtku chodziliśmy nawet 4 godzinki a teraz szybko po małe zakupy i najlepiej biegiem z powrotem :-)

ale numer no! myślałam, że wszystkie dzieci śpią w czasie jazdy. Jak jechaliśmy do Kazimierza i Zakopca to moze trochę się jej nudziło, ale na dystanasach do 100 km śpi pięknie:-)

i ja zmykam do wyra bo coś gardło czuję:baffled:

reklama
My też wyjeżdzamy na święta, szkoda że nie w bieszczady, bo tam chociaz bedzie biało:-( ale cóż prababcia ma pierwszeństwo bo już wiekowa jest (choć od kliku lat powtarza że to jej ostatnie święta:confused:)

Dla mojej babci zeszłe święta okazały się ostatnie. Zmarła pół roku temu, ale wydaje mi się jakby to było wczoraj. Nieraz wydaje mi się, że żyje, a innym razem czuję się tak jakby nigdy jej nie było. Męża babcia ma 89 lat, jak się z nią widizmy to zaprasza Nas na swój pogrzeb. Śmieje się, że jak nie przyjdziemy to będzie Nas straszyć.nie chce już żyć, mówi że to już za długo.

ja byłam wczoraj u lekarza (czekałam ponad godzine :wściekła/y:) mam antybiotyk, mam tylko nadzieje że małej katar nie zmieni sie w coś gorszego. W najczarniejszych wizjach nie jawił mi szpital w Wigilie :szok::baffled::no:

Ja pojechałam dziś do lekarza i okazało się, że jest na urlopie.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a ja zdycham. Nie wiem czy nie zaraziłam córci, musze się z nią wybrać jutro do lekarza.

Od poniedziałku codziennie gdzieś z córcią jeżdżę. No i przestawiło jej się spanie w dzień:wściekła/y: Było super, a teraz jest mniej super. Spała tylko po pół godziny w samochodzie, a w domu wcale. Dopiero usypiała o 22ej. No i jutro znów czeka nas wyjazd. Jestem padnięta.

Choinki jeszcze nie ubraliśmy. Przed domem powinna juz być ubrana - żywa, ale nie ma chetnych. W domu ubierzemy przed samymi świętami. Nie czuję atmosfery świąt. Nie dobrze jak drogi są zasypane i jest niebezpiecznie, ale dla mnie święta bez śniegu nie mają uroku.

Dzień dobry :tak:

U nas od wczoraj sypie , już jest biało i oby do świąt tak zostało. :tak: Miałam iść dzisiaj na spacerek, zobaczymy czy się uda.

Buziaczki dla Toli :tak:

SLUCHAJCIE CHOROWITKI MAM SUPER PRZEPIS NA SUPER MIKSTURE KTORA MNIE OSOBISCIE 2 RAZY POSTAWILA NA NOGI JAK BYLAM JUZ PRAWIE"DEAD" PO 2,3 DNIACH STAWIA NA NOGI!

CALA GLOWKA CZOSNKU ZGNIECIONA,LUB PRZECISNIETA PRZEZ PRASKE DO TEGO 1/3 SZKLANKI MIODU(PRAWDZIWEGO) SOK Z CALEJ CYTRYNY I 1/3 SZKLANKI PRZEGOTOWANEJ CIEPLEJ WODY WYBELTAC I PIC PO LYZECZCE CO 2 GODZINY, ALE JA PILAM PO LYZCE CO GODZINA I POPIC TROCHE WODY!
REWELACJA NIE POTZREBNE INNE LEKI CZY PASKUDNE ANTYBIOTYKI!
TYLKO CIUTKE SMIERDZI!ALE CO TAM
:tak:

reklama
Do góry