reklama
Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
Witam się w sobotę:-)
Piotrus tez strasznie sie broni przed pielegnacja noska, od czasu katarku, kiedy odciągalismy glutki
. Jest na tyle silny, że sama nie mogę dac rady
np. z zakropleniem noska
.
U nas jest ładnie, słonecznie, ale bez sniegu
.
Piotruś ma nadal cięzkie noce, pierwsza pobudka już o północy, czyli wszystko wróciło do normy
, a juz sie cieszyłam
Laura sie np bardzo buntuje jak musze jej wyczyścić w nosku i zakroplić, wygina sie do tyłu, odgania rączkami, wyrywa sie i krzyczy jakbym jej nie wiadomo jaką krzywdę robiła![]()
Piotrus tez strasznie sie broni przed pielegnacja noska, od czasu katarku, kiedy odciągalismy glutki

U nas jest ładnie, słonecznie, ale bez sniegu

Piotruś ma nadal cięzkie noce, pierwsza pobudka już o północy, czyli wszystko wróciło do normy

Sandi
Fanka BB :)
Hejka i ja sie witam :-)
do czyszczenia noska to moja mala dobrze znosi ;-)
nocka tez bezproblemowo nam minela (choc sie troszke nie wyspalam polozylam sie o 1 ,a Vaneska zrobila dzis mamusi pobodke o 6 
zazwyczaj spi do 8
)
czytalyscie historie malej Mai?? (ciezka sytuacja jest :-(tam dramat sie dzieje :-()
do czyszczenia noska to moja mala dobrze znosi ;-)

czytalyscie historie malej Mai?? (ciezka sytuacja jest :-(tam dramat sie dzieje :-()
dzień dobry wszystkim
wczoraj byliśmy na kontroli - bilansie 9 m-c. Nocki się uspokoiły, ale Wike usypiam dalej sama. Jakos mi jej szkoda jak tak lezy w łóżeczku i płacze. kupiłam wczoraj w Juysku osiołka z Kubusia Puchatka, który merda uszami przy melodyjce. jak go zobaczyłam to myslałam że padnę ze śmiechu. Na nic nie mam czasu, teraz mam tylko wolną sobotę przed swiętami ale to tak jest jak się ma coś swojego. Niestety. Duzo roboty w domu i tak latam ze szmatką, sprzatam gotuje i pieke ciasto jednoczesnie. Pozdrawiam was serdecznie i miłego weekendu wam życzę. moze jeszcze wieczorkiem wpadnę.
wczoraj byliśmy na kontroli - bilansie 9 m-c. Nocki się uspokoiły, ale Wike usypiam dalej sama. Jakos mi jej szkoda jak tak lezy w łóżeczku i płacze. kupiłam wczoraj w Juysku osiołka z Kubusia Puchatka, który merda uszami przy melodyjce. jak go zobaczyłam to myslałam że padnę ze śmiechu. Na nic nie mam czasu, teraz mam tylko wolną sobotę przed swiętami ale to tak jest jak się ma coś swojego. Niestety. Duzo roboty w domu i tak latam ze szmatką, sprzatam gotuje i pieke ciasto jednoczesnie. Pozdrawiam was serdecznie i miłego weekendu wam życzę. moze jeszcze wieczorkiem wpadnę.
wiesz co w tygodniu to w ogóle nie mam czasu na takie pierdoły, bo wychodze przed 7 a wracam po 17 a później to tylko Wika mnie interesuje i obiad dla m, więc na pozostałe rzeczy zostają mi wolne soboty. A już chce posprzątac na święta. Czytam właśnie zaległości na bb, bo Wika usneła więc mam chwilę wolnego.ŁŁŁŁŁo boziu Kasiu jaka Ty zalatana .
A
Agutek
Gość
Dzień dobry
oświadczem wszem i wobec, że właśnie wróciliśmy z długaśnego spaceru...zmarzliśmy, ale byliśmy

Hihi ale ślicznie
Dziękuję w imieniu Gwiazdełki 
Buuu...czyli tak szczerze to wcale nie jest lepiej na swoim co? Czasu masz chyba dużo mniej
Dziwne, powinnaś już móc od wczoraj
U nas nocka całkiem dobra z tym tylko minusem, że teraz córa jak się obudzi to wstaje
Tym sposobem sama się nie uspokoi więc muszę wstać ją położyć i wtedy śpi dalej 
oświadczem wszem i wobec, że właśnie wróciliśmy z długaśnego spaceru...zmarzliśmy, ale byliśmy

ale ze mnie zapominalska,
WSZYSTKIEGONAJLEPSZEGO
DUZO
USMIECHOW
I
SAMYCH
RADOSNYCH
CHWIL
DLA
DZIEWIECIO
MIESIECZNEJ
TOLI
!!!!!!!
![]()
Hihi ale ślicznie

wiesz co w tygodniu to w ogóle nie mam czasu na takie pierdoły, bo wychodze przed 7 a wracam po 17 a później to tylko Wika mnie interesuje i obiad dla m, więc na pozostałe rzeczy zostają mi wolne soboty. A już chce posprzątac na święta. Czytam właśnie zaległości na bb, bo Wika usneła więc mam chwilę wolnego.
Buuu...czyli tak szczerze to wcale nie jest lepiej na swoim co? Czasu masz chyba dużo mniej

Agutku- Kochana ja nadal niemoge wejsc na zamkniety :--
-(
Dziwne, powinnaś już móc od wczoraj

U nas nocka całkiem dobra z tym tylko minusem, że teraz córa jak się obudzi to wstaje

reklama
S
szalona mama
Gość
czytam cały czas i trzymam kciuki i wierzę, że Maja da radę, musi!