A
Agutek
Gość
Dziekujemy za buzialki i caluseczki!ale ten czas leci!juz 10 miechow!a zraz bedzie 20 lat!!!
Buzka dla WAS wszystkich!;-)
bogda to zes sie zapedzila...20 lat od razu

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziekujemy za buzialki i caluseczki!ale ten czas leci!juz 10 miechow!a zraz bedzie 20 lat!!!
Buzka dla WAS wszystkich!;-)
Witam po pracy (blueberry)
Super! Właśnie miałam pytać ile kosztuje taka sesja :-).sesje robil moj brat - w prezencie gwiazdkowym mamy dostac od niego jedno ze zdjec (te ktore wybierzemy) w duzym formacie w postaci obrazujuz sie nie moge doczekac!!! teraz mam tylko dylemat, ktore zdjecie wybrac?
Super! Właśnie miałam pytać ile kosztuje taka sesja :-).
na chwile obecna mamy trzy typy (nie wszystkie wgralam w galerie) i sobie dumamy z mezulemnajchetniej wszystkie trzy bym wziela
![]()
![]()
Dzień dobry![]()
Buziaczki dla Hani.
Agutek tez bym miała problem które zdjęcie wybrać bo wszystkie sa ładne.
Mi szef dał już wolne do końca roku a po nowym znowu biorę urlop i siedzę w domu z córcią.