reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Witajcie

Widzę, że nastroje mało świąteczne. Ewelina zdrówka Piotrusiowi życzymy i wszystkim innych kichającym i kaszlącym dzieciom i mamom. Agutek, trzymam kciuki za Babcię i zdrowia życzę, pewnie na Święta Jej nie wypuszczą do domu ale oby szybko wróciła do zdrowia.

Nie wiem jak będzie z czasem bo ja jeszcze poza prezentami nic nie zrobiłam... Idziemy na Wigilię do teściów a potem do Rodziców ale pomimo tego coś chcę przygotowac (pierogi, uszka, ciasto) więc nie wiem czy jeszcze uda mi się usiąć przy komupterze przed Świętami dlatego już dziś składamy życzenia:

Załączniki

• choinka2.jpg
    choinka2.jpg
    184,1 KB · Wyświetleń: 30
debiutantko śliczne życzenia :-)

ja właśnie wróciłam ze szpitala...dzisiaj już babcia ma się lepiej, chociaż nie jest z nia dobrze :-(

Zdrówka dla wszystkich chorowitków!
Mnie co chwila coś dopada ale na razie leczę się wieczorkiem wiśnióweczką własnej (i męża oczywiście) roboty:-) Pycha jest:tak:

A myśmy zaliczyli pierwsze porządne przeziębienie ( albo małą grypkę).
POdejrzenie padło oczywiście na żłobek . Najpierw poległ Wojtek, potem ja a dzisiaj padł mąż .Cały dzień nie wyszedł nawet z łóżka ( hehe.. mężczyźni rzeczywiście inaczej chorują niż kobiety.... jakoś tak "ciężej" przy identycznych objawach :)))).

W każdym razie sytuacja się uspokaja powoli ale dwie noce w plecy. No i mam jeden wniosek po tej chorobie. BEZ FRIDY -NIDYRYDY :)))) Naprawdę Frida nam uratowało życie.

No i przy okazji przez tą chorobę na Wigilię zostajemy w domu:))

Spóźnione życzonka dla wszystkich 9-miesięczniaków:))

Hejo

wpadlam na forum sie zrelaksowac :-p
Od rana biegam na zakupach i mam juz dosc...pojechalam do marketow z samego rana, zeby ominac jeszcze te tlumy i nawet mi sie udalo. Ale oczywiscie reklamowek mialam tyle, ze niedlugo bede miala rece do kolan jak malpka :-D
No ale praktycznie wszystkie prezenty sa, zarelko jest, teraz tylko wszystko sie gotuje a potem trzeba bedzie ciachac warzywka na saltke, zrobic galacik i takie tam...Nie lubie tych przygotowan :no: Czlowiek nastoi sie w tej kuchni, a potem migusiem wszystko znika ze stolu :-)

Dziecko spi, wiec korzystam z chwili ciszy i lece poczytac inne watki ;-)

Witam:)
Niech radość buchnie jak ogień,
choć może zamiecie powieją,
byśmy mogli iść w drogę
z wiarą, miłością, nadzieją.

Niech z nut świątecznych zapachów
powstanie najpiękniejsza kolęda i
czarem swej melodii spełni marzenia.

Najserdeczniejsze życzenia miłej i
pełnej nastroju Wieczerzy Wigilijnej
oraz spełnienia marzeń i nadziei
jakie niesie ze sobą nadchodzący Nowy Rok.

Wszystkim tu zebranym i Bliskim życzę!

Cześć dziewczyny :-)

Dołączam do życzeń dla wszystkich obchodzących małe urodzinki :-D

Ja robię dwa bardzo proste placki, "inne", nie "świąteczne", bo teściowa i mama już się o te typowe postarają ;-) Do tego ze dwie sałatki i to by było na tyle :-) Jutro ugotuję barszczyk, rybkę zrobi mąż, innych potraw wigilijnych nie robimy.. Uszka kupione, bo nie umiem robić, ale próbowaliśmy, bardzo dobre są :tak:

Wczoraj co nieco posprzątaliśmy, jutro coś jeszcze pewnie ogarnę, jak synuś pozwoli i jakoś to będzie :happy2: Mąż jutro do pracy idzie, niestety :baffled:

Miłej niedzieli Wam życzę :-)

reklama
Dzień dobry :tak:
My juz zaczeliśmy swiętować u teściów. Przyjechaliśmy wczesniej żeby coś pomóc a tu sie okazało, że większośc już zrobione. Więc chyba odpocznę trochę. Jutro przygotujemy wigilię i spotkamy się z rodzinką. :tak:

Miłej niedzieli dla wszystkich.

Do góry